Sluchajcie tak jak w opisie jestem gotowa przyjac kociaka pewnie nie kazdego ucieszy moj warunek od dluzszego czasu poszukuje bialych kotow (CALYCH BIALYCH! BEZ ZADNYCH PLAMEK ITP) Najbardziej odpowiada mi kociak plci zenskiej wiec jesli ktos w najblizszym czasie natrafi na biala zgube w potrzebie prosze od razu pisac na pw lub na gg.4781713 Dziekuje za uwage
Ostatnio edytowano Pon wrz 24, 2007 20:23 przez olivka, łącznie edytowano 5 razy
Zupełnie białych? Czy jakaś plamka na uchu może być? Chociaż czysto białe też się zdarzają...... A warunek jak warunek- ja na początku chciałam wyłącznie bure dziewuchy..... Jak się wprowadził pierwszy rudy- białas facet okazało się, że tylko mi się wydawało, że inne kolory mniej mi się podobają A chłopaki są psychicznie super
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker
slonko_lodz wolalabym aby byla cala biala Mam swira na punkcie bialych kotow poprostu sa przesliczne i uwaga sprawdzona informacja jest fakt iz biale koty prawie w ogole mnie nie uczulaja w przeciwienstie do normalnych jednak bardzo trudno jest takie wyszukac jesli ktos kiedys bedzie mial do oddania :jestem chetna
Niezbyt widzę na zdjęciu jaki one tzn. kocięta z Wroclawia mają kolor:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66023 w Adopcjach mają nr 9526 - tam jznajdziesz sposób kontaktu z osobą, ktora dała ogloszenie.
jestem strasznym alergikiem jesli chodzi o koty...Biale koty maja troszke inne geny niz pozostale "kolorowe" koty Nie tylko bialko zawarte w slinie kotow uczula ale tak ze hormony czy cos w tym stylu..Tak wiec najlepszy dla alergika jest bialy kot kastrat ciezko mi idzie znalezienie bialych kotow Moze ktos z was na przyszlosc natrafi na jakies ogloszenie Bylabym wdzieczna
Koleżanka z Katowic ma do adopcji białego kota, przesłałam jej namary na ten wątek.
U mnie tez jest biała kotka. Jej wlaścicelka wyjechała , na razie nie mam pozwolenia na jej oddanie ale sądzę , że tak się to skończy.
ale chwila Medira ty jestes z Wrocka sluchaj jak bedziesz miala do oddania to wal smialo na pw lub gg biore od razu wystarczy jedno slowo Ja rowniez z Dolnegoslaska
Widzisz jak blisko O tym kotku z Katotowic za chwile dowiem sie więcej. Rano o nim usłyszalam.
Napisz proszę coś o swoim domku. I czy to ma być domek stały czy tymczasowy ?
Napisz mi na pw nr telefonu do siebie.
Ostatnio edytowano Pon wrz 24, 2007 17:34 przez Medira, łącznie edytowano 2 razy