Halo, halo...tutaj...nieśmiało...melduje się......Pani Domkowa!!!
WITAM WSZYSTKICH!!!
Zarejestrowałam się wreszcie na forum z dwóch powodów:
po pierwsze - bo...chciałam podglądać bazarki, a inaczej nie dało się
po drugie - bo...mam wreszcie w domu internet (co prawda narazie tyko...na balkonie, bo internet mam bezprzewodowy i trzeba jeszcze zainstalować dodatkowe urządzenie, ale wszystko jest na dobrej drodze).
Przeczytałam wczoraj dokładnie, po kolei cały wątek Alusi i przede wszystkim chciałam bardzo, bardzo serdecznie Wam podziękować za to, co robicie i za to zrobiliście dla Alusi: za wsparcie, kciuki, rady i za to, że byliście z nią.
Pani Anetko, Femciu kochana, teraz będziemy musiały być po imieniu (ha, ha, ha kiedyś przechodziłam "na ty" przez telefon, przez internet robię to pierwszy raz w życiu). Femciu, dziękuję Ci za Alusię i za to, że zawsze byłaś do mojej dyspozycji i tyle rzeczy za mnie robiłaś. Ale dalej proszę o pomoc, szczególnie na bazarkach!! Ja jeszcze nie umiem poruszać się dobrze na forum, np. nie umiem wstawić zdjęcia, pobrać banerka, ale mam nadzieję, że z czasem wszystkiego nauczę się. Jeszcze do niedawna zastanawiałam się, skąd Wy bierzecie takie fajne ikonki. A teraz, proszę
Bubor, dziękuję Ci za takie dzielne kibicowanie Alusi i przepraszam, że Ci ją podebrałam. Ale jak widać skorzystały na tym 2 kotki (miziaki dla Kropci), a to jest przecież najważniejsze. Jesteś Super Wujkiem Nr 1 dla Alusi!!!
Wybaczcie jeżeli zrobię coś nie tak. Ale mam nadzieję, że jak nie będę czegoś wiedziała, to mi pomożecie. Nie za dużo napisałam? Nie wyrzucą mnie z forum na samym początku???