aja1974 pisze:OO a ja wysyłam zawsze paczki na ul.Struga-takie dostałam namiary- czy to jest to samo?
Struga jest niedaleko Torowej. Paczki chyba dochodziły?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aja1974 pisze:OO a ja wysyłam zawsze paczki na ul.Struga-takie dostałam namiary- czy to jest to samo?
CoToMa pisze:aja1974 pisze:OO a ja wysyłam zawsze paczki na ul.Struga-takie dostałam namiary- czy to jest to samo?
aja1974 pisze:CoToMa pisze:aja1974 pisze:OO a ja wysyłam zawsze paczki na ul.Struga-takie dostałam namiary- czy to jest to samo?
dzięki, wolałam się upewnić
jopop pisze:Boo - vetminth, advocat - to bardzo drogie środki. W dodatku skuteczność vetminthu jest dyskusyjna... WIELOKROTNIE po odrobaczaniu nim nie obserwowalam zadnego efektu.
Ja KOCIĘTA odrobaczam zawsze PYRANTELUM (to ludzki lek, można dostać na receptę od lekarza lub weta w każdej aptece), jeśli chcesz dawki prześlę ci na pw. Jest bardzo łagodny, odrobacza sie tym też dzieci (ludzkie). I działa...
Odpchlam Frontlinem, jeśli jest świerzb to również tym psikam do uszu i po kilku dniach ponownie - w sumie ok. 4 psiknięcia na kota wystarczają zwykle do ubicia świerzba, z tym, że trzeba te uszy czyścić. dokładną instrukcję tez mogę ci napisać.
TO wychodzi naprawdę dużo taniej...
Boo77 pisze: Co do świerzba, u nas nikt nie ma czasu by pamiętać by psiknąć kotu kilka razy w uszy, nie wspominając o ich czyszczeniuMusi to być coś najprostszego i najskuteczniejszego...
wanila pisze:głupio mi strasznie, że Was opuściłam......
ale mam sporo kłopotów z ludzikiem w brzuchu i jakoś tak nie jestem w stanie o niczym innym myśleć.....
Boo jesteś Kochana i wszyscy którzy Ci pomagają są wielcy
jak się odbiję od dna i pozamykam sprawy niepozamykane wrócę do Was
Boo77 pisze:A nasze koty głównie mają właśnie tasiemca i glisty. Pastę kociakom łatwiej i szybciej podamy, zwłaszcza tym dzikim.
Boo77 pisze:Cztery kocięta z naszych "rezydentów" pilnie potrzebują Advocata. Cała kociarnia wymaga odpchlenia i odrobaczeniaJeden Fiprex to ok 50zł, tubka vetmitha to kolejne 50zł, 4 Advocaty to ok 100zł.
Boo77 pisze:aja1974 pisze:CoToMa pisze:aja1974 pisze:OO a ja wysyłam zawsze paczki na ul.Struga-takie dostałam namiary- czy to jest to samo?
Aja, widziałam dziś karton po paczce a na nim ul. StrugaCzy to Twoja sprawka???
![]()
A tak w ogóle, to ja Ci napisałam Struga???
aja1974 pisze:Boo77 pisze:aja1974 pisze:CoToMa pisze:aja1974 pisze:OO a ja wysyłam zawsze paczki na ul.Struga-takie dostałam namiary- czy to jest to samo?
Aja, widziałam dziś karton po paczce a na nim ul. StrugaCzy to Twoja sprawka???
![]()
A tak w ogóle, to ja Ci napisałam Struga???
tak, Boo-takie mi dane podałaś
, ale najważniejsze , ze paczuszki dochodzą
napisz mi w takim razie jeszcze raz adres
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], Kasiasemba i 47 gości