Makuś już w DT-przegrał walkę o życie-nie mamy pieniędzy...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 23, 2007 21:53

fiona.22 pisze:Od-Nowa ty też... :lol:
We wtorek, potem w środę...itd i Makus zostanie w stolicy w końcu... :wink:

tiaa powiem szczerze że najchętniej bym go ukradła :wink:

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Nie wrz 23, 2007 22:02

fiona.22 pisze:_kathrin napisz co "nasz" Makuś porabia...jakie kupki, czy było siku pisz wszystko...czy ciągle jeszcze z kolan nie schodzi, czy mruczy, jak uszy...chcemy wiedzieć wszystko. Fotki są rewelacyjne, przy tak ruchliwym zwierzu, którego w momencie gdy stawia się na podłogę nic nie interesuje tylko człowiek i za wszelką cenę się pcha na ręce...Nie myślcie sobie, ze Makusiowi tak łatwo zrobić zdjęcie...

Makuś płacze jeśli choć na chwilkę zostaje sam. kolanka, kolanka i tylko kolanka mu w głowie.barankuje!!! wiecie jaka to radość! moja kota tak nie robi :(
uszka dziś czyściliśmy i wyglądają całkiem,całkiem!
przed chwilą była kupka i niestety żadnej poprawy - "luźna" aż się ewakuowałam z pokoju!!! takie to małe a tak nasmrodziło :roll:
a co do zdjęć Makuś niczym prawdziwa kapryśna modelka! z 50 tylko 4 się nadawały :twisted:
może dziś jeszcze jakąś fotę wstawię coby połechtać Wasze serduszka

_kathrin

Post » Nie wrz 23, 2007 22:11

Cholera co z tą kupą... może mu dawać częściej jeść a po troszku. Ile tych kup dzisiaj było ?
_kathrin jeśli masz ochoę kradnij Makusia, nikt Cię specjalnie nie będzie za to ścigał... :wink:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Nie wrz 23, 2007 22:21

_kathrin pisze:
fiona.22 pisze:Od-Nowa ty też... :lol:
We wtorek, potem w środę...itd i Makus zostanie w stolicy w końcu... :wink:

tiaa powiem szczerze że najchętniej bym go ukradła :wink:

A to byłby dopiero wyczyn :D:D ZAGINIONY W AKCJI :twisted: :twisted:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Nie wrz 23, 2007 22:37

nie mogę go "ukraś" :(
a ta kupka też mnie martwi...dziś jadł 2 razy, w małych porcjach + 2 nieudane ataki na suche rezydentki :twisted:
nie wiem,nie wiem może jutro do weta,może to te oocysty dają o sobie znać?
pije ładnie, kupy były dziś dwie!

a teraz leży mi na brzuchu i mruczy i zagląda w oczka i wie że go "obgaduję" :wink:

_kathrin

Post » Pon wrz 24, 2007 7:17

Z tą kupą ja bym jednak nie panikowała...jeśli pije wode, kupa nie pojawia się bardzo często i jest tylko luźna a nie typowa biegunka...Makuś nie powinien się odwodnć.
To rozwolnienie rzeczywiście może w jakimś stopniu być spowodowane tym oocystami, które znaleziono u Makusia...
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon wrz 24, 2007 15:43

domku Makusia może byś się wreszcie zakochał co??
ObrazekObrazek

Obrazek

Obrazek
taki jestem śliczny

Obrazek
to jak zakochałeś się już?

_kathrin

Post » Pon wrz 24, 2007 17:31

Trochę mi się już teskni za tym malcem... :roll: Ale nie ma wyjścia taki kolej rzeczy...żeby była możliwość pomagać dalej trzeba gdzieś poumieszczać te biedy...
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon wrz 24, 2007 18:44

Makuś jedzie jutro! wszystko na niego czeka :wink:
Fionko, czy ten transporterek w którym ma przyjechać , odesłać Ci pocztą? czy wraca z _kathrin?
jest też umówiony na wizyte jutro z wetem :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Od-Nowa

Od: Pt cze 01, 2007 7:50

Post » Pon wrz 24, 2007 19:24

Dzwoniła do mnie przed chwilką _kathrin. Makuś zrobił juz dziś trzy kupki...dwie teraz wieczorem. Nie jest odwodniony, ładnie pije ma apetyt. Zdecydowałyśmy narazie podac mu węgiel na te kupki. Nie leci z niego jakoś strasznie ale jednak nie jest tak jak powinno być.
Te zaburzenia przewodu pokarmowego mogą być spowodowane tymi oocystami, które zostały odkryte w kupsku Makumby.
Trzeba mu podac leki na to "coś" a wtedy kupa powinna się unormować...
Czekam na wieści od tymczasowej opiekunki nr 1 mam nadzieję, ze kupy już nie będzie.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon wrz 24, 2007 19:31

Od-Nowa pisze:Makuś jedzie jutro! wszystko na niego czeka :wink:
Fionko, czy ten transporterek w którym ma przyjechać , odesłać Ci pocztą? czy wraca z _kathrin?
jest też umówiony na wizyte jutro z wetem :wink:

Świetnie, ze Makuś ma umówioną wizytę u lekarza. Po dzisiejszym kontakcie z _kathrin obawiam się, ze będzie ona jednak konieczna. Coś się pokopało z tą jego kupą... kiedy będzie już na miejscu, lepiej żeby go lekarz zobaczył.
Żeby nie robić zamieszania z transporterkami _kathrin przewiezie Makusia w swoim koszyku... Tak szczerze mówiąc to nasze oba transporterki pojechały do Gdańska...Zapakowaliśmy Czarnulkę w dwa transporterki. Tak na wypadek gdyby uciekła z jednego... :wink: Nawet tak szczerze mówiąc nie miałyśmy trzeciego na tyle wygodnego aby wysłać go z Makusiem :oops:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon wrz 24, 2007 19:32

hihi ale luksus, opiekunka nr 1, nr 2 .... domek letnie nr 1 , domek letni nr 2... :lol:
on już jutro od razu poleci do weterynarza, który się zajmie jego kupolami :wink: i nie tylko!
ObrazekObrazekObrazek

Od-Nowa

Post » Pon wrz 24, 2007 19:48

to małej awanturze z pomocą mojej babci Makuś dostał węgiel! i wyobraźcie sobie że strzelił focha z przytupem! na 5 minut zaszył się w króliczej klatce,w której spędził pierwszą noc :twisted: ale już mu przeszło i zajął swoje ulubione miejsce na moim karku! i siedzę biedna zgarbiona nad klawiaturą!

_kathrin

Post » Pon wrz 24, 2007 21:06

kochana _kathrin - pełne poświecenie! :)
ObrazekObrazekObrazek

Od-Nowa

Post » Pon wrz 24, 2007 23:40

mam dobrą wiadomość nie było brzydkiej kupy, żadnej nie było!!!
powolutku, powolutku zaczynamy się pakować! za 2.5 godziny Makuś rusza do Wrocka

aaaa i żeby nie było to piękne pasemko w kolorze brąz na pleckach Makumbiastego to nie moja robota :P :lol:

trzymajcie kciuki za kierowce żeby nie zasnął, za mnie żebym miała siłę całą noc go zagadywać no i za małego słodkie sny w czasie podróży

_kathrin

[poprzednia][następna]