Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marcjannakape pisze:PcimOlki pisze:Ojej, ona jest jak siostra mojej Pcimy. Tylko oczy takie smutne i przestraszone. Ja mógłbym ją wziąć na tymczas i poszukać domku jak wrócę i odzyskam mieszkanie (początek listopada) tylko ktoś musiałby ją przywieźc do Wrocka. (nie wiem jak szybko kupię auto) Pzdr.
Transport z ŁÓodzi do Wro , to nie problem - moi często jeżdżą "na stare śmieci" (Rawicz -> Łódź i spowrotem, a do Wro to tylko 100 km z domu rodzinnego).
Tyle, że listopad to bardzo odległy czas :(
PcimOlki pisze:marcjannakape pisze:PcimOlki pisze:Ojej, ona jest jak siostra mojej Pcimy. Tylko oczy takie smutne i przestraszone. Ja mógłbym ją wziąć na tymczas i poszukać domku jak wrócę i odzyskam mieszkanie (początek listopada) tylko ktoś musiałby ją przywieźc do Wrocka. (nie wiem jak szybko kupię auto) Pzdr.
Transport z ŁÓodzi do Wro , to nie problem - moi często jeżdżą "na stare śmieci" (Rawicz -> Łódź i spowrotem, a do Wro to tylko 100 km z domu rodzinnego).
Tyle, że listopad to bardzo odległy czas :(
Wcześniej nic nie wykombinuje. Jeśli nic nie znajdziecie do tego czasu, dajcie znać na PW. Będę w kraju za 39 dni... Pzdr.
aga-lodge pisze:no my tu gadu-gadu a Trini nadal szuka domu :!:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 212 gości