Zo.Zo. pisze:a ja umiem haha![]()
ale Ty mialas na kim cwiczyc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Ale sie u ciebie dzialo madziu od wczoraj, wlasnie doczytalam o kotku ktory okazal sie kotka- sliczny czarnulekNo i o malowaniu w bardzo pyszne kolory, mniam. No i Polcia bedzie wygladala slicznie na zdjeciach z takim tlem, Ciupulka tez bedzie ladnie odbijac. Pole to przede wszystkim bedzie nareszcie widac
To milego malowania
![]()
Ps szkoda ze cassidy nie moze sie skusic na drugiego kota.
maggia pisze:moś pisze:Ale sie u ciebie dzialo madziu od wczoraj, wlasnie doczytalam o kotku ktory okazal sie kotka- sliczny czarnulekNo i o malowaniu w bardzo pyszne kolory, mniam. No i Polcia bedzie wygladala slicznie na zdjeciach z takim tlem, Ciupulka tez bedzie ladnie odbijac. Pole to przede wszystkim bedzie nareszcie widac
To milego malowania
![]()
Malowanie już się ponoć zaczęło!!Aż się boje wracać do domu, ciekawe co zastanę?
Dziś ma być tylko kuchnia pomalowana...reszta jutro i pojutrze.
A z Polą masz rację, przynajmniej będzie ją widać.![]()
A jeśli chodzi o kolory to nie za bardzo wolałabym wszystko niebieskie.:wink:
A cassidy jeszcze rok i będzie drugi kot..![]()
moś pisze:maggia pisze:moś pisze:Ale sie u ciebie dzialo madziu od wczoraj, wlasnie doczytalam o kotku ktory okazal sie kotka- sliczny czarnulekNo i o malowaniu w bardzo pyszne kolory, mniam. No i Polcia bedzie wygladala slicznie na zdjeciach z takim tlem, Ciupulka tez bedzie ladnie odbijac. Pole to przede wszystkim bedzie nareszcie widac
To milego malowania
![]()
Malowanie już się ponoć zaczęło!!Aż się boje wracać do domu, ciekawe co zastanę?
Dziś ma być tylko kuchnia pomalowana...reszta jutro i pojutrze.
A z Polą masz rację, przynajmniej będzie ją widać.![]()
A jeśli chodzi o kolory to nie za bardzo wolałabym wszystko niebieskie.:wink:
A cassidy jeszcze rok i będzie drugi kot..![]()
Niebieskie mam wszystkie sciany w szkole w ktorej pracuje, wiec ja bym nie chciala wiadomo dlaczego![]()
![]()
ps O!!! nowy kalendarzowy oczywiscie rok, bo ja mam tryb szkolny włączony , od września jest nowy rok w mojej swiadomosci, ech,, to juz zboczenie zawodowe :wink:
Zowisia pisze:prosze nie piszcie takimi maluskimi robaczkami
nic nie widze ...
zo
cassidy pisze:maggia pisze:Cassidy będzie mieć kota jak się przeprowadzą do nowego mieszkania.
czy ja o czymś nie wiem ?
maggia pisze:cassidy pisze:maggia pisze:Cassidy będzie mieć kota jak się przeprowadzą do nowego mieszkania.
No przecież tak mówiłaś?
cassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:maggia pisze:Cassidy będzie mieć kota jak się przeprowadzą do nowego mieszkania.
No przecież tak mówiłaś?
Dopiero jak napisałam, to doczytałam.. i zmieniłam
maggia pisze:Zowisia pisze:prosze nie piszcie takimi maluskimi robaczkami nic nie widze ... zo
Zosiu kliknij na cytuj to się powiększy. :D
maggia pisze:Cassidy będzie mieć kota jak się przeprowadzą do nowego mieszkania.
Przy malowaniu pomaga TŻ jego tata i przyszły szwagier TŻ-ta.
Teściu jeszcze nie widział Poli i się dziś zdziwi.![]()
Będzie jeszcze gorzej jak powie teściowej![]()
Nie wiem po co TŻ to cały czas ukrywałU mnie w rodzinie wszyscy wiedzą i nie ma problemu. TŻ nie chciał mieć suszonej głowy a teraz może mieć podwójnie...albo ja znowu będe słuchać nie koty tylko dzieci
![]()
Zobaczymy co to będzie..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości