Urlopujemy się całą gębą. Pogoda dopisuje - słoneczko świeci, tylko trochę zimno jest

Zabiegi fnatastyczna sprawa, tylko wszystko bandycko drogie. Nie wiem dlaczego, ale Nałęczów jest chyba najdroższy w Polsce jeżeli chodzi o zabiegi SPA. Może bliskość Warszawy to powoduje - nie wiem. Szaleję tak po raz pierwszy w życiu, ale mam nadzieję, że nie ostatni
Koty niestety tak dobrze nie mają, jeszcze - przynajmniej w Polsce - nikt SPA dla kotecków nie wymyślił
Bardzo liczyłam na socjalizację kotów w totalnie dla wszystkich obcym terenie, niestety jak chyba wczesniej pisałam mieszkanie, które wynajmuję nie nadaje się na kocie starcia

. Schody i takie różne inne architektoniczne rozwiązania, więć koty dalej dzielone.
A teraz mam duży problem - Kika zbunkrowała się w niezabudowanej dziurze, do której nie mam dostępu. Ja dziure wcześniej widziałam, ale uznałam, że żaden kot tam nie wejdzie, jednak byłam w błędzie

No i Kika tam siedzi od rana i nie chce wyjść

A koty dwa złe muszą być zamknięte w pokoju i jest im tam źle, bo tak od wczorajszego wieczora tam siedzą