Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fri pisze:zmęfyłam się patfeniem na serię ćwifeń ekftremalnych, to z języfkiem to chyba kafaderskie jakief! próbofałam, faplątałam się i teraf feplenię![]()
... poprofę befpiefny i małowysiłkowy kłębek f celu pofrócenia do równowagi fleksyjnej...fiękuję
gattara pisze:Fri pisze:zmęfyłam się patfeniem na serię ćwifeń ekftremalnych, to z języfkiem to chyba kafaderskie jakief! próbofałam, faplątałam się i teraf feplenię![]()
... poprofę befpiefny i małowysiłkowy kłębek f celu pofrócenia do równowagi fleksyjnej...fiękuję
Biedastfo, tes tak mam. Fsystko pses babcię Kicorka, było nam takie ćficenia zadafać??? Łojojojoj se jensyk nadepłam
Fri pisze:ale od fubka nofa fieliło mnie tylko kilka milimetróf... ufff... ufff....
gattara pisze:Fri pisze:ale od fubka nofa fieliło mnie tylko kilka milimetróf... ufff... ufff....
U mnie było osiupinke wieńcej, za to teras mogem sobie jenzyszkiem okna myćć
Fri pisze:zmęfyłam się patfeniem na serię ćwifeń ekftremalnych, to z języfkiem to chyba kafaderskie jakief! próbofałam, faplątałam się i teraf feplenię![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości