Dorota pisze:Zaloze sie, ze zwierząsia sa bez sniadanka
no teraz to juz po sniadanku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Zaloze sie, ze zwierząsia sa bez sniadanka
Adrianapl pisze:Dorota pisze:Zaloze sie, ze zwierząsia sa bez sniadanka
no teraz to juz po sniadankujeszcze przed 9 (tak z 5 minut) dostaly ...potem Skipi wyprosil jeszcze chlebek z maselkiem-jak on patrzy tak gleboko w oczy i przechyla glowe, to ja nie umiem mu odmowic...
Dorota pisze:Adrianapl pisze:Dorota pisze:Zaloze sie, ze zwierząsia sa bez sniadanka
no teraz to juz po sniadankujeszcze przed 9 (tak z 5 minut) dostaly ...potem Skipi wyprosil jeszcze chlebek z maselkiem-jak on patrzy tak gleboko w oczy i przechyla glowe, to ja nie umiem mu odmowic...
Aha...
W tym (przesympatycznym zreszta) watku trzeba bedzie wlaczyc modul przypominania o nakarmieniu inwentarza
Adrianapl pisze:Dorota pisze:Adrianapl pisze:Dorota pisze:Zaloze sie, ze zwierząsia sa bez sniadanka
Aha...
W tym (przesympatycznym zreszta) watku trzeba bedzie wlaczyc modul przypominania o nakarmieniu inwentarza
ja pamiętam.... tylko zaspałam.... na zwolnieniu jestem.... to i zwierzaki dłużej śpią
Georg-inia pisze:zdrówka, zdrówka
ale musisz nauczyć się asertywnościumieć powiedzieć NIE maślanym ślepiom Skipiego, bo przecież wiesz...
kussad pisze:Witam Wszystkich Starych Znajomych i składam pierwsżą kurtuazyjną wizytę w Waszym wątku a przyciągneło mnie do Was zdjęcie Skipiego! - Czy masz może gdzieś Jego wątek?
Pozdrawiamy Wszystkich serdecznie Ewa&Mruczek&Choco
Adrianapl pisze:Georg-inia pisze:zdrówka, zdrówka
ale musisz nauczyć się asertywnościumieć powiedzieć NIE maślanym ślepiom Skipiego, bo przecież wiesz...
dziękuję za życzenia zdrówka- już mi lepiej![]()
i wiem, wiem...ale psina jest ciągle głodny, czasem aż mu w brzusiu burczy... ciagle ma chudziutka doopcie... ale pysio mu sie troszkę zaokrąglił i jeszcze bardziej pomarszczył..
Femka pisze:nie daj się terroryzować czarnej zarazie![]()
twardym trza być, a nie mętkim
Adrianapl pisze:Dorota pisze:Kuchnia wydala karme?
no nie mam na imie Kuchnia, ale karme wydalam
Użytkownicy przeglądający ten dział: ruda_maupa, Silverblue i 55 gości