PROŚBA o pomoc Bytom , bezdomna kobieta i kotki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 19, 2007 2:22

ja też podniosę..

Patr77

Od: Wto wrz 12, 2006 0:05

Post » Śro wrz 19, 2007 13:31

Sterylki są opłacone :D Do adopcji zostało 7 kotów :? Dużo.... Mona pisze,że najgorzej jest teraz z wykarmieniem stada głodomorów-na dzień idą 2 wielkie puszki i suche. Jeśli ktoś może pomóc.... :oops:
Obrazek Obrazek

Patsi

Od: Pon wrz 04, 2006 23:52

Post » Czw wrz 20, 2007 2:07

hop

Patr77

Od: Wto wrz 12, 2006 0:05

Post » Sob wrz 22, 2007 11:20

Podnoszę... :oops:
Obrazek Obrazek

Patsi

Post » Pon wrz 24, 2007 10:05

rzeczy sie przeglądaja, że tak powiem :wink: -jest pewne, że wysyłając na adres poczty rzeczy dojda do tej Pani ?
Kotki są naprawdę przepiękne :love:

niestety w tym miesiacu juz nie dam rady inaczej pomóc, w przyszłym postaram sie karmę posłać, wolałabym na adres kogos , kto ma kontakt z Panią , bo wtedy będę pewna,że jedzonko dotrze- mimo najlepszych checi ja tam poczcie nie dowierzam 8)

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob wrz 29, 2007 17:19

alessandra pisze:rzeczy sie przeglądaja, że tak powiem :wink: -jest pewne, że wysyłając na adres poczty rzeczy dojda do tej Pani ?
Kotki są naprawdę przepiękne :love:

niestety w tym miesiacu juz nie dam rady inaczej pomóc, w przyszłym postaram sie karmę posłać, wolałabym na adres kogos , kto ma kontakt z Panią , bo wtedy będę pewna,że jedzonko dotrze- mimo najlepszych checi ja tam poczcie nie dowierzam 8)

Dobrze myślałaś-poczcie nie należy ufać...Jestem od wczoraj tak wkurzona, że zaraz kogoś podduszę...Okazało się, że na poczcie zginęły 2 paczki dla p. Danusi. Mona4 ma zrobić awanturę ale do tego potrzebne są kwitki. Nie wiadomo, kto był nadawcą paczek. Postaramy się jakoś je zidentyfikować (te, które doszły na podstawie zawartości czy jakoś tak).
Osoby, które wysłały paczki proszone są o pw.
Nie zostawimy tej sprawy tak, bezdomna kobieta (i jej koty) zostały po prostu okradzione i to przez pracowników poczty.... :cry: :cry: :cry:
Mona4 zanim wpadła na pomysł z paczkami, rozmawiała z naczelnikiem, który zgodził się na to,żeby paczki czekały na p.Danusię na poczcie...
Brakuje mi już słów.... :evil:
Obrazek Obrazek

Patsi

Post » Pon paź 01, 2007 11:02

obawiam sie ,że nie odzyskacie zawartości :(
nie ma bardziej podłego ścierwa ludzkiego niż to , które okrada bezdomną kobiete w potrzebie :twisted:
pracownik złodziej nie poniesie z tego tytułu żadnych konsekwencji, u nas taka pracownica poczty brała pieniądze (emerytura) osoby niezyjacej- jej znajomej , podrabiając podpis- dostała upomnienie, a powinna siedzieć za to- poczta sprawe wyciszyła(a ta pani dalej pracuje na poczcie w okienku tym samym, tzn. gdzie przyjmuje sie pzrekazy pienięzne)

bardzo prosze podac adres osoby na pw , która ma kontakt z panią Danusią i przekaże jej paczki; gdzie można także będzie przesłac np. karmę dla kotów z pewnością ,że dotrze do potrzebującej osoby.

alessandra

Post » Pon paź 01, 2007 11:21

Podniosę przynajmniej :oops: Robi się coraz zimniej, czy już jest ktos do kogo mozna coś wysłać dla tej Pani bez ryzyka zagubienia?
Obrazek
Obrazek

galleana

Od: Sob wrz 08, 2007 19:52

Post » Pon paź 01, 2007 11:28

no wlasnie :roll:

mialam wczesniej cos poszukac, ale mi sie dziecko troche pochorowalo w zeszly weekend a ten tez jakos szybko uciekl

postaram sie cos przygotowac w tygodniu tylko co dalej ?
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Pon paź 01, 2007 11:53

jojo pisze:postaram sie cos przygotowac w tygodniu tylko co dalej ?

Mona4 ?

alessandra

Post » Pon paź 01, 2007 18:44

Alessandra, jojo-macie pw.
Gdyby ktoś chciał jeszcze wysłać paczkę proszę o pw.
Mona napisała, że gdyby ktoś chciał się wybrać na te działki-to nie ma sprawy.
Obrazek Obrazek

Patsi

Post » Wto paź 02, 2007 12:41

dzieki, to zaczynam działać :D

alessandra

Post » Czw paź 04, 2007 12:29

melduję,Patsi, że zgodnie z danymi na pw -dwie paki z odzieżą ciepłą dla pani Danusi wczoraj wysłałam (jesli coś będzie za małe, przyda sie z pewnością dla kociaków, bo w zimie wiadomo... :(
prosze dac znać, kiedy dojdą :wink:
postaram sie jak najszybciej z ta karmą dla kotków i jakimiś świecami :D

alessandra

Post » Czw paź 04, 2007 13:44

alessandra pisze:melduję,Patsi, że zgodnie z danymi na pw -dwie paki z odzieżą ciepłą dla pani Danusi wczoraj wysłałam (jesli coś będzie za małe, przyda sie z pewnością dla kociaków, bo w zimie wiadomo... :(
prosze dac znać, kiedy dojdą :wink:
postaram sie jak najszybciej z ta karmą dla kotków i jakimiś świecami :D

Dziękuję wszystkim, którzy pomagają p.Danusi :1luvu:
Oczywiście dam znać, kiedy paczki dojdą.
Gdyby ktoś miał pytania lub jakieś inne sprawy dotyczące przesyłek piszcie na pw.
Obrazek Obrazek

Patsi

Post » Czw paź 11, 2007 20:33

w koncu udalo mi sie wyszukac, mam pare cieplych rzeczy

m.in. kolderka, dwie cieple kurtki, mam nadzieje, ze jeszcze sie przydadza

zastanawiam sie, czy nie zawioze tego osobiscie, bo za paczke zaplace jak za zboze

tylko, ze jestem wolna dopiero wieczorem, bo z mala nie pojade :roll:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

[poprzednia][następna]