Zabiję Mruczka! ... Eve-wybacz! Mój jest ten... Dyby kupie!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 19, 2007 19:21

Dorota pisze:
Femka pisze:Mru,
co było dzisiaj na kolację?
smakowało?
najadłeś się?

B.K. zainteresowana i najedzona

Oj tak! :D

dzis byly tacki Winstona.
Nie wiem, czy to zdrowe,
ale wiem, ze kochaaaam to zarcie!

I wsiorbalem resztki z misek
Chipa i Nory :twisted:

Jeszcze musze do Pododdzialu Geriatrycznego
zajrzec :twisted:

Dzieki za troske.

A podobno Duza Ptacha jedzenie Ptachowe
zanosi do innych kotow! :strach:
Trza chyba Ptacha ratowac!

Mru nazarty, ale i troskliwy

Nasza Duża widziała się z Dużą Ptacha dzisiaj dwa razy, ale tamta Duża nic nie mówiła.
Ale kto wie, co ona wymyśliła.

B.K. zaniepokojona
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro wrz 19, 2007 19:29

Femka pisze:
Dorota pisze:
Femka pisze:Mru,
co było dzisiaj na kolację?
smakowało?
najadłeś się?

B.K. zainteresowana i najedzona

Oj tak! :D

dzis byly tacki Winstona.
Nie wiem, czy to zdrowe,
ale wiem, ze kochaaaam to zarcie!

I wsiorbalem resztki z misek
Chipa i Nory :twisted:

Jeszcze musze do Pododdzialu Geriatrycznego
zajrzec :twisted:

Dzieki za troske.

A podobno Duza Ptacha jedzenie Ptachowe
zanosi do innych kotow! :strach:
Trza chyba Ptacha ratowac!

Mru nazarty, ale i troskliwy

Nasza Duża widziała się z Dużą Ptacha dzisiaj dwa razy, ale tamta Duża nic nie mówiła.
Ale kto wie, co ona wymyśliła.

B.K. zaniepokojona
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Śro wrz 19, 2007 20:33

Biedny Mru.
My dzisiaj naszą Dużą kochamy bardzo - bez powodu i przyczyny. Może i Ty spróbujesz?
KFLMM

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Śro wrz 19, 2007 20:39

Benni pisze:Biedny Mru.
My dzisiaj naszą Dużą kochamy bardzo - bez powodu i przyczyny. Może i Ty spróbujesz?
KFLMM

Może napiszcie do Bandy Kulawego, żeby zaczęła mnie dobrze traktować, o kochaniu nawet nie marzę :evil:
Obrazek

Femka

Post » Śro wrz 19, 2007 20:41

Benni pisze:Biedny Mru.
KFLMM

Co knujecie? 8)
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro wrz 19, 2007 21:47

Nie wiem co knują, bo grzecznie zjadły kolację bez wybrzydzania i od dwóch godzin grzecznie śpią. Wszystkie 8O 8O 8O 8O 8O

Może napiszcie do Bandy Kulawego, żeby zaczęła mnie dobrze traktować, o kochaniu nawet nie marzę

Femka - przekażę im Twoją prośbę, ale ciiiii. .......... - dopiero jak sie obudzą.

YBenni

Post » Śro wrz 19, 2007 22:21

Drogi Mru
Duża załatwiła nas na cacy. Zniknęła, zamykając nam okno na świat, a teraz też nas do kompa nie puszcza, bo niby zaległości nadrabia. Z Młodym nas zostawiła, co śpi do 14 i wtedy było śniadanie, a obiad - jak resztki ze śniadania wylizane do podłogi. Kolacja i czyszczenie kuwety - jak sobie przypomniał. Jesteśmy wynędzniałe, osłabione, ale się nie poddajemy. Bo Duża chciała robić tak samo! Ale juz zaczynamy tresurę. Na kolację zamiast kurzęcego cycka dała nam jakąś bleee puszkę, więc solidarnie ją zagrzebałyśmy. Zobaczymy, kto kogo... W planach - nocne galopy i baaardzo wczesna pobudka baaardzo głodnych kotecków.
Będziemy walczyć o nasze niezbywalne prawa!
Oczekujemy na głosy poparcia.
B&L uciśnione

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Śro wrz 19, 2007 22:24

Bungo pisze:Drogi Mru
Duża załatwiła nas na cacy. Zniknęła, zamykając nam okno na świat, a teraz też nas do kompa nie puszcza, bo niby zaległości nadrabia. Z Młodym nas zostawiła, co śpi do 14 i wtedy było śniadanie, a obiad - jak resztki ze śniadania wylizane do podłogi. Kolacja i czyszczenie kuwety - jak sobie przypomniał. Jesteśmy wynędzniałe, osłabione, ale się nie poddajemy. Bo Duża chciała robić tak samo! Ale juz zaczynamy tresurę. Na kolację zamiast kurzęcego cycka dała nam jakąś bleee puszkę, więc solidarnie ją zagrzebałyśmy. Zobaczymy, kto kogo... W planach - nocne galopy i baaardzo wczesna pobudka baaardzo głodnych kotecków.
B&L uciśnione

macie nasze poparcie

B.K.
Obrazek

Femka

Post » Śro wrz 19, 2007 22:44

Nie będę budzic moich kotów, żeby spytać czy solidaryzują z Wami - jeszcze powiedzą, że tak i będę miała kłopoty.

Idę spać - dołączam do kotecków (i nie tylko) - może mi się uda wejść do mojego (zdaje się) łóżka i przykryć się moją (chyba) kołdrą i ułożyć głowę na mojej (taką mam jakąś głupią nadzieję) poduszce. Z każdą nocą mam wrażenie, że jestem coraz grubsza, bo ta kołdra, łózko, poduszka i w ogóle jakoś tak dla mnie trochę za małe sie robią. Albo może to ja powinnam pierwsza chodzic spać i zostawiac kotecki bez kolacji???? Jak radzicie???

YBenni

Post » Śro wrz 19, 2007 22:48

Benni pisze:Nie będę budzic moich kotów, żeby spytać czy solidaryzują z Wami - jeszcze powiedzą, że tak i będę miała kłopoty.

Idę spać - dołączam do kotecków (i nie tylko) - może mi się uda wejść do mojego (zdaje się) łóżka i przykryć się moją (chyba) kołdrą i ułożyć głowę na mojej (taką mam jakąś głupią nadzieję) poduszce. Z każdą nocą mam wrażenie, że jestem coraz grubsza, bo ta kołdra, łózko, poduszka i w ogóle jakoś tak dla mnie trochę za małe sie robią. Albo może to ja powinnam pierwsza chodzic spać i zostawiac kotecki bez kolacji???? Jak radzicie???

ja Szczypiorki na noc wiążę za ogony do kaloryferów :D łóżko mam całe dla siebie :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Śro wrz 19, 2007 23:09

[b]Zwycięstwo! Duża sie poddała i kurzy cyc podała.
A my jej i tak damy w nocy popalić.
B&Ł zwycięska
[/b]

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Czw wrz 20, 2007 6:12

Bungo pisze:Drogi Mru
B&L uciśnione

Popieram w calej rozciaglosci!

Mru solidarny
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw wrz 20, 2007 6:14

Bungo pisze:[b]Zwycięstwo! Duża sie poddała i kurzy cyc podała.
B&Ł zwycięska
[/b]

Tak trzymac! :D

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw wrz 20, 2007 7:46

Dorota pisze:
Bungo pisze:[b]Zwycięstwo! Duża sie poddała i kurzy cyc podała.
B&Ł zwycięska
[/b]

Tak trzymac! :D

Mru

Jesteśmy z Wami.

Podpisano:

tow. Meriva, tow. Rozalia, Ryby w Akwarium

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Czw wrz 20, 2007 21:50

My się pod tym zwycięstwem podpisujemy, ale nasza Duża jest innego zdania :twisted:

B.K.
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]