Domino/Panda [*] 11 mies. i 6 dni razem. dobranoc malutka.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 14, 2007 13:21

dzięki, dziewczyny. jest mi potwornie głupio, że się wyżalam na forum, bo pewnie zostanę uznana za pozerkę i idiotkę... ale prawda jest taka, że ja nie mam nikogo, z kim mogę porozmawiać :(
nie mam przyjaciółek ani nawet dobrych koleżanek :( no i przecież kogo obchodzi że mam problemy z kotami, których sama sobie nabrałam :(

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pt wrz 14, 2007 13:26

Mnie obchodzi :)
a jak bedziesz chciala pogadac zawsze mozesz do mnie wpasc na kawe, z malym brzdacem siedzac ciagle w domu to juz sie czlowiekowi nudzi potwornie :) przy okazji wcisne Ci pare fantow ktore bedziesz mogla wystawic dla korabiewic- bo tak to ciagle Bajke obarczam i jej wysylam poczta! ;)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt wrz 14, 2007 13:30

puss pisze:dzięki, dziewczyny. jest mi potwornie głupio, że się wyżalam na forum, bo pewnie zostanę uznana za pozerkę i idiotkę... ale prawda jest taka, że ja nie mam nikogo, z kim mogę porozmawiać :(
nie mam przyjaciółek ani nawet dobrych koleżanek :( no i przecież kogo obchodzi że mam problemy z kotami, których sama sobie nabrałam :(

Wyślij mi prosze swój numer telefonu, ale już!!!!
Marcelibu

Post » Pt wrz 14, 2007 13:36

Droga Puss,jak chcesz płakać to płacz,jak chcesz krzyczeć to krzycz,rób co chcesz...,ale pózniej otrzyj łzy ,i odrzuć czarne myśli ! Jesteś wspaniałą osobą,która powiedziała mi kiedyś "odwagi" no i odważyłam się mam dwa kociolumbki najcudowniejsze na świecie! wiem,że nic tak nie boli jak bezradność ,ale Ty droga moja nie jesteś bezradna robisz tyle ile jesteś w stanie zrobić ,a nawet więcej,nie ma wielu takich osób jak Ty.Spójrz na to w ten sposób,że Domisia była Ci przeznaczona ,nic na to nie poradzisz .Obserwuję bazarek i widzę ,że nasi kochani forumowicze jak zwykle stanęli na wysokości zadania i ładnie licytują dla "pogorzelców "i oby tak dalej!!!!! Błagam Cię uśmiechnij się ...tulę Cię do serducha swojego i całuję.Beata.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pt wrz 14, 2007 16:00

Puss, kochana, zagrzeb się na chwilkę pod tą kołdrę, ale razem z Domisią :) A potem się uśmiechnij, bo robisz tyle dobrego dla kotów, ze można by tym obdarować szwadron ludzi. Nie przeskoczysz sytuacji, masz na głowie i tak pewnie za dużo. Więc wypij jakąś smakowitą herbatkę lub kawusię i pomyśl, że życie jest piękne, bo masz bandę kochających kotów i masz nas 8) A jak będziesz chciała się wygadac, napisz do mnie!
Dżampa..Marusia..Domino..Domisia..Dziecko..Scarlet.. .. wszystkie za Tęczowym Mostem :(

Sanna

Od: Nie kwi 24, 2005 19:53

Post » Pt wrz 14, 2007 21:44

Kasiu, naprawdę niewiele osób pomaga kotom tak bardzo jak Ty. Pomyśl o tych wszystkich kotach, które dzięki Tobie mają wspaniałe, kochające domy...
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Pt wrz 14, 2007 22:47

Kasiu, przytulam.
Szkoda, że jesteś tak daleko.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Sob wrz 15, 2007 15:11

dziękuję Wam, kochane. wiem, że mam Was i to dla mnie bardzo ważne.

ariel, ja też przytulam.

puss

Post » Nie wrz 16, 2007 2:42

Kasiu, nie dawaj się smutkom :ok:
U mnie też sytuacje domowe i kocie są niewesołe, ale nos do góry :ok:
Przytulam mocno, jak będziesz na w lecznicy na osiedlu, to wlataj do mnie, pogadamy..
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pon wrz 17, 2007 9:11

Zastanawiałam się po co operator wmusił mi darmowe połączenia na międzymiastowe :wink:
Jasnowidź jakiś, czy co..... :wink:

Kasiu - jesli masz ochotę wrzuć mi swój numer stacjonarny na PW, z miłą chęcią do Pań zadzwonię, trzymaj się słonecznie/
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Pon wrz 17, 2007 9:43

Aniu, już mi lepiej :)

mamuciku - nie mam stacjonarnego telefonu :oops:
ale może się kiedyś dorobię :wink:

buziaki dla wszystkich.

puss

Post » Pon wrz 17, 2007 10:16

Kasiu - to mogę obrabować mojego Synka z darmowych minut, masz chyba do mnie tel. namiary. Zadzwoń, jak Cię szaruga przyciśnie, to oddzwonię. Buziaki
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Wto wrz 18, 2007 8:30

Ewuniu, mam do Ciebie namiary, kochana Obrazek

już mi trochę lepiej - może to weekend to sprawił, a może to, że kogoś zainteresował Łatek. Wredzia czuje się chyba dobrze. ale i tak martwię się o nią, bo wiem, że po kocie nie do końca widać jak coś się dzieje. myślę, że niedługo czas na biochemię.

puss

Post » Wto wrz 18, 2007 11:48

Joasiu, jesteś aniołem :aniolek:
dziękuję.
a Wredzia-Domisia macha do Ciebie łapą z pazurami ;)

puss

Post » Śro wrz 19, 2007 7:57

Puss, widzę, że zły nastrój Cię dopadł.
Nie wiem jak Cię pocieszyć, ale ty przecież tyle robisz dla różnych biednych kotów...Nie możesz tak myśleć :(
Masz dobre serce i cenimy Cię za to.
Trzymaj się :ok: :ok: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

[poprzednia][następna]