FFA - klasyczny polski kot - bezłapek Miś

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 13, 2007 16:01

Misiek radzi sobie coraz lepiej. dzisiaj podszedł do mnie sam, nie musiałam Go wołać na mizianki. Odpycha się coraz rzadziej. I jest strasznieee kochany... :)

Madziaa

Od: Czw cze 28, 2007 15:28

Post » Wto sie 14, 2007 7:21

Pisz, pisz dużo takich dobrych wiadomości - Justyna wraca z urlopu, chętnie poczyta :D
A jak relacje Misia z resztą domowników kocich i ludzkich (chyba powinno być odwrotnie) :wink:
I z zupą pomidorową :?:
Jak Wasze mieszkanko :?:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw sie 16, 2007 12:45

Mieszkanka nadal szukam... ;( Niestety.. Jak z resztą domowników? Myślę, ze dobrze.. Tylko ciągle pierze maluszki. Zauwazyłam że jak ich nie ma ( zamykam je do przedpokoju na chwilkę) to Misiek jest od razu inny..
Zupki pomidorowej nie je.. :D

Madziaa

Post » Czw sie 16, 2007 14:36

Jakoś znajome mi klimaty, Mrauka jak nie widzi kotów jest cudnym kotem, a gdy tylko jakiś się pojawi zaraz i do mnie z łapami.
Życzę powodzenia w poskramianiu złośnika :wink:

Doruniad

Od: Wto mar 27, 2007 18:59

Post » Sob sie 18, 2007 23:20

no mam nadzieje, wszystko idzie ładnie do przodu :
mieszkanie na horyzoncie
Misiek wyluzowany
i pogoda ducha jest :D
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Nie sie 19, 2007 0:01

Madziaa napisz co u Misia? Jestem spragniona wieści, cały czas o nim myślałam.

justyna_ebe

Od: Nie paź 17, 2004 16:00

Post » Wto sie 21, 2007 16:06

justyna_ebe pisze:Madziaa napisz co u Misia? Jestem spragniona wieści, cały czas o nim myślałam.

no właśnie co u chłopaka słychać?
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Post » Czw sie 23, 2007 8:30

aga-lodge pisze:
justyna_ebe pisze:Madziaa napisz co u Misia? Jestem spragniona wieści, cały czas o nim myślałam.

no właśnie co u chłopaka słychać?

no my tu siedzimy i czekamy na jakieś wieści :)

aga-lodge

Post » Czw sie 23, 2007 8:35

może się przeprowadzają akurat? :roll:

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Wto sie 28, 2007 8:50

no hej odezwijcie się ? co tam u młodzieży starszej i młodszej słychać?

aga-lodge

Post » Pt wrz 07, 2007 2:30

No , ja też po długim czasie nieobecności się pytam, co słychać :roll:
Jak Lulu i Lucek :?: Niedługo chyba Was czeka kastracja kociaków.
Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku......
Proszę o jakąś wiadomość :roll:
Jak się czuje Misiu :?:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Nie wrz 16, 2007 2:51

Wiadomo coś już o miejscu pobytu Maadzi?
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pon wrz 17, 2007 9:39

Ania, może zadzwoń do nich.

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Wto wrz 18, 2007 18:23

Przepraszam Was najmocniej. Jsetem już w Łodzi i pracuję... Za bardzo nie mam dostępu teraz do internetu w domku jestem raz w tyg i to jeszcze na parę godzin. Misiek troszkę przytył.. No nie troszkę bardzo... :) Śpi sobie ze mną na łóżeczku obok mnie... Ostatnio tyłek mi w szyjkę wciskał tylko dlatego, ze przestałam go głaskać. Czasem ucieka jak zrobię gwałtowniejszy ruch.. Szczególnie jak szybko idę... Ostatnio Go dość mocno kopnęłam, bo szłam a Misiek wybiegał z pokoju... i wpadliśmy na siebie. Moze dlatego... Bardzo miło zaskoczył mnie widok bawiącego się Miśka... Bawił się frędzelkami od dywanu, później atakował białe plamy na dywanie. Całą noc mi buszuje... Spać przez niego nie mogę... Przesypuje sobie piasek z jednej strony kuwety na drugą zawsze kolo 2.00- 3.00 ( gdzie on ukrył zegarek? :roll: ). Miś ma się wspaniale, jest naprawde super.... Maluszki mają się również świetnie. Strasznie łobuzują... Nadal mają w głowach tylko zabawę... Jak to maluchy... Rosną w oczach... Tez zrobiły się pulchniutkie... :D Odezwę sie niedługo. Teraz za bardzo nie moge bo w pracy jestem. Buziaki dla Was i Waszych gromadek...

Madziaa

Post » Wto wrz 18, 2007 18:35

Madziaa, fajnie że się odezwałaś i że wszystko z kotami ok . :D
Nie tucz Miśka za bardzo - on ma tylko trzy łapki :wink:
A co do nocnych rozrób - staraj się nie reagowac, po jakiś czasie Miś przyzwyczai się, że noc jest do spania - tak jak moje stadko :D
Albo Tobie sen stwardnieje - mnie nie obudziła szyba w drzwiach sypialni, wytłuczona drabinką :twisted:
Justyna zawalona papierami, nie ma czasu się odezwać ...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

[poprzednia][następna]