jenci, jak ja uwielbiam rude koty aż serce mnie ściska, że nic nie mogę zrobić sama przygarnęłabym kocurka , ale mam już swoje zwierzęta i na więcej nie mogę sobie pozwolić...
Kocia patchworkowa ślicznota ma dom U nowej forumowiczki. PILNIE szukamy transportu do Bydgoszczy. Kocurek jest cudny i ma absolutnie boski charakter - sama bym chciała takiego kota...bardzo możliwe, że będzie szukać domu w Warszawie. Wstępnie transport do Wawy też poszukiwany. W wolnej chwili napiszę więcej.
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.
Super ze koteczka bedzie miala domek W sobotę prawdopodobnie Waldemar jedzie z Nikim do Wroclawia, na pewno przez Bydgoszcz , może wzialby tez koteczkę gdyby nowy domek
na dworcu sie zjawil o odpowiedniej godzinie?
Barburka pisze:Witam To ja jestem tym nowym domkiem dla koteczki Oczywiście moge odebrać małą w sobote, tylko o której godzinie ?
Witaj Barburko,
Załatwilam nocleg Waldemarowi we Wrocławiu, jesli tylko zdecyduje sie zeby zabrać Twoją koteczkę do Bydgoszczy to byloby fajnie gdybys na dworcu mogla ją odebrac.Myslę ze byłoby to okolo 17tej, ale konkretną godzinę poda Ci ewentualnie Waldemar.
Daj tez prosze swój telefon, chyba ze Sin ma .
Zaraz do niej piszę.
Pozdrawiam i bardzo sie ciesze ze ąślicznotka do Ciebie trafi.