nie wiem , ostatnio miał problemy z wymiotami na rozowo od 13 sierpnia , nie je, wymiotuje najpierw tym co w żołądku potem wodą albo sliną po ktorymś razie na rozowo podbarwioną, ostatnio miał robione badania szczegołowe wyszły podwyzszone parametry ktore są przy duzym zarobaczeniu i alergi to dwie najczęstsze opcje, robaki sprawdzalismy w kale nie było nic , sama juz nie wiem , ostatnio kupiłam nowa karme w dniu jak był kastrowany mieszałam ostroznie z tym co jedli juz od jakiegoś czasu więc sama nie wiem moze on tak reaguje na zmiany jedzenia

było też podjezenie zapalenia gornego odcinka układu pokarmowego i wady genetycznej w tym odcinku ........zastanawiam sie nad gastroskopią bo to już 3 raz od lipca jak ma takie wymioty , tylko nie wiem gdzie coś takiego w poblirzu wykonują i za ile , wetka sugerowała ostatnio też wymaz z gardła zobaczymy .coś trzeba zrobić bo przecież on sie męczy a ja zamartwiam znowu

narazie podaje mu znowu zawiesine co dostał ostatnio osłania ona przewod pokarmowy wyścielając go ochronną otoczką .....ech Bonik Bonik ..........