Teraz dopiero doczytałam o Kajtku.
A jak się czuje Myszak? Już lepiej z ząbkami?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Z Kajtkiem jest troszkę lepiej. Dostaje Sulfasalazin i chyba będzie go brał dość długo. Apetyt na szczęście ma duży.
Myszak też lepiej. Ładnie je, trochę mniej z pyszczka mu śmierdzi i nie jest już taki apatyczny. Ale niestety nie bawi się tak jak kiedyś...
Femka pisze:Myszkin zrezygnował z kolan na dłużej? czy to tylko czasowy foch?
Femka pisze:cieszę się, że u Twoich foooterek wszystko w porządku. Wycałuj je ode mnie, tego łazęgę,jak wróci, też
CoToMa pisze:Femka pisze:cieszę się, że u Twoich foooterek wszystko w porządku. Wycałuj je ode mnie, tego łazęgę,jak wróci, też
Najpierw to on zostanie nafaszerowany tabletką, przed którą dzisiaj uciekłPotem dostanie burę, a dopiero na końcu wygłaskam i wycałuję
Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:cieszę się, że u Twoich foooterek wszystko w porządku. Wycałuj je ode mnie, tego łazęgę,jak wróci, też
Najpierw to on zostanie nafaszerowany tabletką, przed którą dzisiaj uciekłPotem dostanie burę, a dopiero na końcu wygłaskam i wycałuję
oj tam, nie strasz tak tą burą, bo jeszcze ktoś uwierzy
CoToMa pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:cieszę się, że u Twoich foooterek wszystko w porządku. Wycałuj je ode mnie, tego łazęgę,jak wróci, też
oj tam, nie strasz tak tą burą, bo jeszcze ktoś uwierzy
![]()
![]()
![]()
Kajtek mógłby...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1381 gości