byliśmy, widzieliśmy, się zachwycaliśmy

bo Bajka to w rzeczywistości tysiąc razy jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Ale już zjedliśmy, teraz DESER.......ACH...
Trinity36 pisze:Femka pisze:Kociama pisze:kalair pisze:Trinity, odpowiadam z godnościom-ja nie pijam kranówy. O! A kupiłam colę, i zaś utyję!
Haha i kto tu mówi o tyciu
Kalair słoneczko jestes przeciez zgrabniutką filigranową Kobietką
Pozdrawia wielka i grubasna kociamicha
Kociamko, to w tym kapeluszu na miotle nie byłaś Ty? Bo ja tam grubaśnej baby nie widziałam
Ja tez niePodejrzewam więc, że ALBO :
Po pierwsze primo -> Kociamka fotomontaż zrobiła albo podrzuciła jakąś zgrabną niewiastę co ulicą przechodziła
po drugie primo-> się tu nam kryguje na grubasa, tylko jeszcze nie wymyśliłam powodu.. (ale intensywnie się maltretuję myślami) Ot co
![]()
![]()
moś pisze:Witaj, ja tez po obiadku, dedykacje rozdane jak oscary ale deserku nie bylo, buuPiekne zdjecia dłuuuugiej Lafinki
Kociama pisze:Trinity36 pisze:Femka pisze:Kociama pisze:kalair pisze:Trinity, odpowiadam z godnościom-ja nie pijam kranówy. O! A kupiłam colę, i zaś utyję!
Haha i kto tu mówi o tyciu
Kalair słoneczko jestes przeciez zgrabniutką filigranową Kobietką
Pozdrawia wielka i grubasna kociamicha
Kociamko, to w tym kapeluszu na miotle nie byłaś Ty? Bo ja tam grubaśnej baby nie widziałam
Ja tez niePodejrzewam więc, że ALBO :
Po pierwsze primo -> Kociamka fotomontaż zrobiła albo podrzuciła jakąś zgrabną niewiastę co ulicą przechodziła
po drugie primo-> się tu nam kryguje na grubasa, tylko jeszcze nie wymyśliłam powodu.. (ale intensywnie się maltretuję myślami) Ot co
![]()
![]()
no co Wy Dziewczyny jestem grubaskiem tylko przy tym wzroście troche sie to gubi![]()
dosłownie taka godżilla ze mnie![]()
A na fotce nie było widac opony na brzuchu bo zbroję mocno zasznurowałam![]()
ale człowiekowi nigdy nie dogodzi
Widzisz Kalair ja z kolei chciałabym być taka jak Ty i tez sie nie podlizuję![]()
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i słonecznie
kalair pisze:moś pisze:Witaj, ja tez po obiadku, dedykacje rozdane jak oscary ale deserku nie bylo, buuPiekne zdjecia dłuuuugiej Lafinki
Deserek se trzeba było zrobić! Albo ewentualnie kupić...Polecam na przyszłość. To znacznie...hmmm..zdrowsze niż procenty?
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 21 gości