XAgaX pisze:**megan** pisze:Dlaczego jesteście chętni do pomocy tylko wtedy, gdy ktoś ma takie same poglądy?
Rozumiem, że od dzisiaj mam pomagać wyłącznie narodowym feministom, którzy nie przepadają za klerykalizacją państwa i ekologami?znaczy się- tylko osobom, które mają takie same poglądy?
nie zauważyłaś, że to zabrzmiało śmiesznie?Dlaczego zebralibyście tylko pieniądze na sterylizację aborcyjną, a nie zwykłą po porodzie i odkarmieniu kociąt?
1. nasze pieniądze, nasze warunki
2. powody merytoryczne zostały wyłuszczone już wcześniejA poza tym nie wiem, czy zwróciłaś uwagę, że nikt już ich nie zamierza zabijać.
![]()
![]()
![]()
A może by tak po prostu pomóc Kasi w znalezieniu domów dla kociąt, wówczas koszty pokryliby przyśli właściciele. Sama zamierzam jej w tym pomóc.
Ale po co pomagasz rozmnażaczce, osobie która świadomie szkodzi zwierzętom? Zobacz, ile kotów czeka na dom na Kociarni, w schroniskach, piwnicach... w czym one są gorsze od Twoich "podopiecznych" u Kasi?
Jestem za tym, aby jej NIE pomagać szukać domów- jak się nawarzy piwa, trzeba je pić, a że nie zawsze smakuje... było pomyśleć wcześniej.
Aga, wszystko, co piszesz, to święta prawda, tylko nie zapominaj, że masz do czynienia z dziewczyną, która ma dopiero 12-13 lat ... mieszka na wsi, bo Skoki to duża wieś...