Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kasia89 pisze:Mi chodzi jedynie o wybrzydzanie dotyczące kolorków. Wiadomo że pies różni się znacznie od kota nie tylko wyglądem , każdy "woli" to zwierze z którym lepiej się dogaduje![]()
Najlepiej maja chyba rude kotki bo często są "poszukiwane". Nie wiem dlaczego, Garfield czy coś??
krtek pisze:może chodzi o ich dość rzadkie występowanie w przeciwieństwie do Burasków, Czarnulków i innych. Nie sądzę żeby tak było przez "modę" a jedynie przez indywidualizm właścicieli, którzy chcą opiekować się tą rzadkością.... bo Kot ma w stu procentach taką osobowość
Kasia89 pisze:Pewnie tak, niektórzy nie chcą "pospolitych" kotów.. Dobrze że nie ma różowych..
Ja bym swoich burasków nie zamieniła nigdyZwłaszcza że bure tygryski też są lubiane
krtek pisze:pospolitym ludziom jest wszystko jedno i nie obchodzi ich, że biorąc bezdomnego kociaka dają mu szansę, tylko kupują rasowca by jego zewnętrznym pięknem zasłonić swoją własną wewnetrzną brzydotę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości