Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:No i sie nacieszyłam. Mątorba wróciła. Podobno zrobiła kupę poza kuweta i paniom śmierdział. Ale jak pani Ala radziła najpierw ja przetrzymać w łazience, żeby sie przyzwyczaiła, to były oburzone. No bo jak tak można! Ale oddać, to można...
![]()
![]()
Femka pisze:CoToMa pisze:No i sie nacieszyłam. Mątorba wróciła. Podobno zrobiła kupę poza kuweta i paniom śmierdział. Ale jak pani Ala radziła najpierw ja przetrzymać w łazience, żeby sie przyzwyczaiła, to były oburzone. No bo jak tak można! Ale oddać, to można...
![]()
![]()
o jesoooo
skąd się tacy ludzie biorą
CoToMa pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:No i sie nacieszyłam. Mątorba wróciła. Podobno zrobiła kupę poza kuweta i paniom śmierdział. Ale jak pani Ala radziła najpierw ja przetrzymać w łazience, żeby sie przyzwyczaiła, to były oburzone. No bo jak tak można! Ale oddać, to można...
![]()
![]()
o jesoooo
skąd się tacy ludzie biorą
Nie wiem skąd sie biorą, ale cieszę się, że ją oddali. Od wczoraj zdążyły ją wykąpać i wyperfumować. Mątorba jest chyba szczęśliwa, że wróciła...
trawa11 pisze:no nie moge ,az mnie malo szlag nie trafil.A coz to za babska wziely Montorbe?..To im bym wlasnie zalozyla ten kaftanik,o ktorym CoToMa wczesniej wspominalas.
CoToMa pisze:To jeszcze nie napisałam Wam najciekawszego. Panie stwierdziły, ze teraz po tym kupalu będą musiały całe mieszkanie zdezynfekować![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: niafallaniaf, puszatek, quantumix i 96 gości