Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anka pisze:Murzyn wąsy ma czarniutkie. Duszyczkę chyba częściowo też. Ale i tak go kocham
varia pisze:Tu byłam.![]()
catawba pisze:varia pisze:Tu byłam.![]()
Varia witam!!! i zostań!
Jana pisze:Ogromnie się cieszę, że Kacper znalazł forumowy domNie tylko dlatego, że był trochę pod moją opieką, ale przede wszystkim - jest uosobieniem mojego osobistego ideału kota. Przynajmniej z wyglądu
![]()
varia pisze:catawba pisze:varia pisze:Tu byłam.![]()
Varia witam!!! i zostań!
![]()
Zobaczymy kiedy zaczniesz tego żałować i mnie przeganiać.![]()
maggia pisze:Dzień Dobry!!!
catawba pisze:Jana pisze:Ogromnie się cieszę, że Kacper znalazł forumowy domNie tylko dlatego, że był trochę pod moją opieką, ale przede wszystkim - jest uosobieniem mojego osobistego ideału kota. Przynajmniej z wyglądu
![]()
Jana, powiem Ci, że Kacper mnie generalnie zaskoczył swoim charakterem.
Pisałaś, że to kot z charakterem, że z dystansem do ludzi i - fakt, że miesiąc temu - że nie mruczy .. więc sobie wyobrażałam twardziela, o którego względy trzeba powalczyć, dodatkowo pokroju Urwisa, czyli nie dotykaj, bo ja nie chcę![]()
a tu przyszedł do mnie milutki kotek, trochę przestraszony, ale teraz tak kochany, mruczący, ugniatający i w ogóle kuci kuci!!! Łapy nie podnosi, zębami nie grozi... normalnie coś nowego!
i powiem tak - właśnie o takim kocie marzyłamchoć Urwis jest moim pierwszym i strasznie kochanym kotem, tym razem chciałam mieć bardziej pozytywnie nastawionego zwierzaka
i MAM!!! dzięki Jana!
cassidy pisze:Przypomina mi to pewnego kota...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kresska i 124 gości