1. MYSIA MAMA - różowa, jako jedyna ma oczka z czerwonych koralików - jak angorka, mysza jest wielkości plastikowych opakowań do lizaków chupa-chups (z niespodziankami), w środku takie właśnie opakowanie i koraliki
2. MYSI TATA brązowy - odcień bardziej nasycony niż na zdjęciach, również wielkości plastikowych opakowań do lizaków chupa-chups (z niespodziankami), w środku takie właśnie opakowanie i koraliki
3. NIEBIESKI SYNEK wielkości pudełeczka z jaka niespodzianki - w środku takie pudełeczko i koraliki
4. BORDOWY SYNEK wielkości pudełeczka z jaka niespodzianki - w środku takie pudełeczko i koraliki
5. ŻÓŁTA CÓRECZKA wielkości pudełeczka z jaka niespodzianki - w środku takie pudełeczko i koraliki
Duże myszki licytujemy od 6 zł a małe od 3 zł
Aukcja trwa 1 tydzień od pierwszej oferty.
Proszę doliczyć też koszt przesyłki - który podam po zakończeniu licytacji ((list polecony)
Pieniądze z aukcji zasilą mój fundusz sterylkowy - na sterylizację własnych kotek Łatki i Zolinki, mam teraz dorastającego Czesia, który zada moment może być pannami zainteresowany, więc sprawa robi się pilna. Muszę też leczyć oczko Czesia, który dwa tygodnie po szczepieniu zaczął chorować na oczko

Zaczynamy

P.S. Gdyby ktoś (najlepiej z Warszawy) miał na zbyciu trochę takich plastikowych opakowań po jajkach niespodziankach czy lizakach to ja chętnie przyjmę do dalszej produkcji myszek - włóczki różne mam