Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oliwka pisze:hej marcjanna, w taka pogode, to zal psa na zewnatrz wypuszczac. Wcale sie nie dziwie, ze kocurek chcial szybko wracać:):):):)
marcjannakape pisze:Oliwka pisze:hej marcjanna, w taka pogode, to zal psa na zewnatrz wypuszczac. Wcale sie nie dziwie, ze kocurek chcial szybko wracać:):):):)
Zrobiłam to specjalnie![]()
cały czas darł sie pod drzwiami, że chce na zewnatrz. No to spełniłam jego marzenia
Wima pisze:marcjannakape pisze:Oliwka pisze:hej marcjanna, w taka pogode, to zal psa na zewnatrz wypuszczac. Wcale sie nie dziwie, ze kocurek chcial szybko wracać:):):):)
Zrobiłam to specjalnie![]()
cały czas darł sie pod drzwiami, że chce na zewnatrz. No to spełniłam jego marzenia
Uważaj o czym marzysz, bo może się spełnić![]()
![]()
Oliwka pisze:Twoje może tak, ale Niutek chyba nie do końca potrafi rozpoznac swoje potrzeby hihihi i skonfrontować marzenia z rzeczywistoscią
marcjannakape pisze:Oliwka pisze:Twoje może tak, ale Niutek chyba nie do końca potrafi rozpoznac swoje potrzeby hihihi i skonfrontować marzenia z rzeczywistoscią
Szczególnie te swoje potrzeby...
O 1 w nocy znów przyłapałam go na Panu Kocie![]()
A o 3 Pana Kota na Lilce...
Trinity36 pisze:Właśnie poczytałam wątek i się zapraszam do grona wielbicieli Niuńka
marcjannakape pisze:Trinity36 pisze:Właśnie poczytałam wątek i się zapraszam do grona wielbicieli Niuńka
Ooooooooo! SUPER!
Chyba czas fanklub Niunkowy załozyć
Georg-inia pisze:to ja też do fanklubu![]()
Marcjanna, a jak Ty sobie radzisz ze znaczeniem w domu ?Niuniek pryska ? czy może oszczędził Ci tych walorów zapachowych?
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 75 gości