Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwona_35 pisze:Kurcze , cały czas leje, a ona prawdopodobnie w tej budce , ciekawe czy przynoszą jej tam jeść
Mała1 pisze:iwona_35 pisze:Kurcze , cały czas leje, a ona prawdopodobnie w tej budce , ciekawe czy przynoszą jej tam jeść
iwona przestan-ja tez cały czas o tym myslę- i o tych 2 nowych ,przerazonych kocurkach
iwona_35 pisze:Mała1 pisze:iwona_35 pisze:Kurcze , cały czas leje, a ona prawdopodobnie w tej budce , ciekawe czy przynoszą jej tam jeść
iwona przestan-ja tez cały czas o tym myslę- i o tych 2 nowych ,przerazonych kocurkach
Dzis w piwnicy poszukam może mam jakąś stara poduchę to przywiozę i dam jej do tej budy i wiesz co trzeba by tam jej wsypać do dużej miski suche żarełko, mam nadzieję ze nie zwilgotnieje
tangerine1 pisze:iwona_35 pisze:Mała1 pisze:iwona_35 pisze:Kurcze , cały czas leje, a ona prawdopodobnie w tej budce , ciekawe czy przynoszą jej tam jeść
Dzis w piwnicy poszukam może mam jakąś stara poduchę to przywiozę i dam jej do tej budy i wiesz co trzeba by tam jej wsypać do dużej miski suche żarełko, mam nadzieję ze nie zwilgotnieje
Poduchy na zewnatrz sie zupełnie nie sprawdzają![]()
testowałam na dziczkach
Najlepiej sprawdziło mi sie siano. Nie przejmuje tak wilgoci i szybko schnie.
Nakładałam duzo i koty zakopywały sie w srodku.
Kupie na jutro paczke siana, tylko potrzebna jest mała budka, która bedzie mozna wsadzic do srodka, do tej dużej.
Mała1 pisze:no i Arizonka śpi w misce z siankiem-wiem ,widziałam![]()
dzis mnie zaskoczyła, jak nakładałam żarełko-zaczęła mi sie ocierać o nogi![]()
ale przyleciały inne koty...i juz był koniec miziastości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości