Jakie cudne kociaki! Ares, ale masz szczęście, tacy kumple!!!
P.S. Nasze koty też wiedzą, do czego służą podpórki do kwiatów - na pewno nie do kwiatów! Wspaniale się po nich wspinać.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorta pisze:Umowę szafową wypowiem, bo chatę ma na najbliższe 20 lata może więcej
![]()
![]()
CoToMa przypomniało mi się, no bo jak się porywa zwierzaki to trudno książęczkę zdrowia dostać, a zdaje się że obydwa mają...... I czy jakieś powtórne szczepienie w najbliższym czasie... i w ogóle spotkać się musimy bo ja pieniądz mam przygotowany , ale nie było komu dać...
A na razie spadam do domku i mordeczek moich![]()
Dorta
A sioo i qpalek to w obydwu kuwetach był, zresztą Rudi dzielnie asystuje przy sprzątaniu, w uzupełnianiu kuwetki też . Wygląda że korzystają z kuwet naprzemiennie, może jedna wystarczy??? Bo kuwety w przedpokoju stoją... a jedna odkryta jest....
Dorta
CoToMa"]To dobrze, że futra tak szybko sie zaprzyjaźniły
Martwi mnie tylko to oczko Imbirka, ale mam nadzieję, że szybciutko się wyleczy
W przytulisku Imbirek wsuwał wszystko co miał w miseczce, suche również. Może Ty go karmisz samymi rarytasami, to po co ma suche jadać?
trawa11 pisze:fajnie ,ze postepy sa w dokoceniu.Jeszcze troche a i Imbirek bedzie tez bardziej zadomowiony
![]()
nasza Bajeczka tez miala cos z oczkiem drAsia to stwierdzila .ale juz terza po przemywaniu i zakrapiniu jest wszystko ok
Nasze koty sa teraz na etapie wrczenia i syczeniaA nawet probuja sie juz na dobre prac
Ale Bajeczka nie daje sie
![]()
Dorta duzo ,duzo mizianek dla wszystkich ,a dla Ambirka najbardziej
trawa11 pisze:Oj ,to wesolo teraz Dorta masz![]()
![]()
![]()
Tak sie zastanawiam ,jak to jest miec Trzy koty?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 88 gości