POMOCY! M-czne kocię nie ma się gdzie podziać!! Warszawa!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 10, 2007 23:11

nie czaje, robisz raban na hurra jak to potrzebny domek tymczasowy po czym ni z tego ni z o wego piszesz ze gdzies na wsi bez sprawdzenia ląduje kociak..... zastanow sie czeog ty w ogole tutaj chcesz... upchnac kota dla czystego sumienia na szybko czy co .. bo jak tamtego na wies upchnelas to raptem dla innego juz szukasz .. bo pozbylas sie na wies tamtego...
"pies ma pana -kot obsługę"

red_devil

Od: Śro maja 30, 2007 11:35

Post » Pon wrz 10, 2007 23:22

jesli kocina marznie to u mnie cieplo.........

red_devil

Post » Pon wrz 10, 2007 23:22

Sorry, ze sie wtracam....ale nie wiem czemu sie zloscisz na dziewczyne...znalazla kociaka, oddala pod opieke starszej pani i ta pani z dobroci serca upchnela kociaka gdzies u ludzi. A Kaska napsiala wyraznie, ze pojedzie do tych ludzi i wszystko sprawdzi...wiec o co chodzi?
A ze w miedzy czasie powrócil z adopcji inny kotek to juz nie trzeba mu szukac domku???????
Troche Was nie rozumiem :? .....codziennie wieczorem siedze przed monitorem i sledze wasze poczynania. Ratujecie za wszelka cene wszystkie koty, wiec sie nie dziwcie, ze brakuje rak do opieki nad nimi. I stad sie potem biora takie rozpaczliwe apele o jak najszybszy DT i jak dla mnie jest to calkiem zrozumiale i nie widze powodów do gniewu...............
Małgorzata
Obrazek

margherita

Od: Pon cze 25, 2007 18:17

Post » Pon wrz 10, 2007 23:51

red_devil pisze:nie czaje, robisz raban na hurra jak to potrzebny domek tymczasowy po czym ni z tego ni z o wego piszesz ze gdzies na wsi bez sprawdzenia ląduje kociak..... zastanow sie czeog ty w ogole tutaj chcesz... upchnac kota dla czystego sumienia na szybko czy co .. bo jak tamtego na wies upchnelas to raptem dla innego juz szukasz .. bo pozbylas sie na wies tamtego...

Czy Ty w ogole przeczytalas caly watek??? Chyba, ze ja tak nieskladnie pisze. Ta bialo czarna koteczka jest w tej samej wsi co trikolorka. Nigdy jej nie widzialysmy na oczy, historie jej adopcji znamy z opowiesci tej starszej pani, ktora szukala dla niej domu i wydala ja mlodemu malzenstwu, sasiadom, a oni ja teraz na tarasie trzymaja. Masz do nas pretensje, ze chcemy jej pomoc?? Chyba jednak wole dogomanie, tam ludzie bardziej sie wspieraja zamiast atakowac o byle co.
Gdyby kociak wyladowal nie na wsi, ale u mnie z 2 kotozernymi psami i stalaby mu sie krzywda wymyslilabys z pewnoscia inny zarzut. Daj spokoj dziewczyno, jak czegos nie rozumiesz, to zapytaj, a nie psuj ludziom krwi.

Jezeli jutro uznamy, ze ten dom, w ktorym jest teraz nie jest odpowiedni, mimo, ze chca ja zatrzymac, pojedzie do tymczasowego.
Dla bialo-czarnej juz znalazlysmy tymczas, szukamy stalego.
Gdybysmy mialy gdzie kociaki przetrzymac nie robilybysmy "rabanu"
Dzieki za pomoc i za krytyke.

KaśkazChorzowa

Od: Wto lis 23, 2004 10:45

Post » Wto wrz 11, 2007 2:52

przepraszam, ni epowinnam byla, macie racje :( poniosło mnie bez sensu :(
hmm.. mozna uznac ze tego nie pisalam ??? :oops:

red_devil

Post » Wto wrz 11, 2007 10:39

Nie bylo tematu :) Mnie tez juz znajomi omijaja szerokim lukiem, jak zaczynam o sterylizacji i bezdomnosci psow opowiadac i kolki na nich wieszam, ze sa nieodpowiedzialni ;)

Odbior kotkow z Truskawia przesunal sie na jutro. Mamy nadzieje, ze nie bedzie problemow z odbiorem trikolorki, bo podobno pani, u ktorej jest bardzo sie w niej zakochala (nikt sie jej nie oprze :) ale my jej na wsi nie zamierzamy zostawic i basta!

KaśkazChorzowa

Post » Wto wrz 11, 2007 10:58

:D ..troche wytłumacze Anie...to drugi wątek gdzie na cito szuka ktos domku i ja uprosiłam Anie żeby ..no bo trzeba pomóc i takie tam..zgodziła sie ...napisała a wątek zamarł..czekałysmy i nic cisza ..w między czasie okazało się że już nie aktualne..no i jakoś tak wyszło..Ania red _devil znow została przezemnie zaangazowana i ...ale już wszystko ok...a u Ani domek super ...ma odemnie kociaczka.. :wink:

KaśkazChorzowa wiele dobrego robisz ...i ciesze się że zabierzesz kociaki ...ja nie oddaje w takie miejsca..no chyba że margherita bedzie chciała ..jej to w ciemno... :D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto wrz 11, 2007 11:06

Przepraszamy za zamieszanie, zreszta niezamierzone.
My wlasnie dlatego na cito szukalysmy DT, bo nie wiedzialysmy czy ten kociak bedzie mogl u tej starszej kobitki w Truskawiu zostac. Kiedy okazalo sie, ze dala go tym ludziom jeszcze bardziej zaczelysmy naciskac, zeby DT sie znalazl. Teraz tylko musimy go odebrac. Gdybysmy mialy gdzie go upchnac NA PEWNO BY TAM NIE TRAFIL.

KaśkazChorzowa

Post » Wto wrz 11, 2007 11:26

nie wszystko jestesmy wstanie przewidziec...teraz ważne aby slicznota miała dobrze.. :lol:
eee tam za co ty przepraszasz 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro wrz 12, 2007 23:03

Obydwie kicie juz sa w domkach. Krecia ma domek na stale - wszyscy zakochani w niej na zaboj :D a bialo-czarna jest w DT, moze ktos w niej tez sie jeszcze zakocha...

KaśkazChorzowa

[poprzednia]