a ja mam pytanie, która z miauowiczek była wczoraj wystawiającą czarnego puchatego kota miała koszulkę miau i zołtą bluze na to
chciałam podejsc i zapytac, ale własnie szła z kotem do sedziego
Tak juz wiem bo zostaly sprzedane i pojechaly do nowych domkow.
Dziekuje IRAfal za wspolprace !!!. Do usluszenia meilowego na nastepnej wystawie w Bydgoszczy. Mam nadzieje ze bedziesz i obsluga ON LINE tez bedzie !!!. To duza dla nas pomoc !!!
gratulacje dla wszystkich za nomy, bisy, bivy , a szczególnie dla Innara za wczorajszy BIS i miotu "I"- GATTA*PL za sobotni i niedzielny BIS piekne kociaki oby tak dalej.
wystawa zrobiona minimalnym kosztem zero nagrod nawet dla bobów jedynka pokazała sie jak zwykle z najgorszej strony towarzystwo wzajenmej adoracji kwitnie co widac w wynikach zwlaszcza drugiej kategorii :evil:
Bardzo załuję ze nie mogłam być z wami, gratulacje dla wszystkich za nomy, bisy, bivy a zwłaszcza dla Innara za niedzielny BIS i kolejnych BIS-ów dla miotu "I"- GATTA*PL piekne kociaki oby tak dalej.
Irafal a czemu zmiana ? Ty sie pomyliles wpisujac na ON LINE . Ja wiem ze kociaki zostaly sprzedane i dlatego ich w BIS nie bylo tak samo jak DRX . Byc moze ze w przypadku BRI nie bylo ich w ocenie juz w niedziele a ty sie pomyliles i wpisales im oceny na ON LINE a powinienes ABS ?
Twoj wpis by sugerowal ze karnie cofneli im ocene - wyjasnij to !!!