Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniutella pisze:Piszę za Kasię, bo nie ma dostępu do netu.
Kasia przyjeżdza w przyszłą sobotę, prosi żeby zamówienia składać telefonicznie.
Pozdrawiam
Kasia D. pisze:A juz bliska byłam podania tpsa do sądu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mam nadzieję , że to już koniec moich przygód z neostradą pl, która napsuła mi krwi jak mało kto...
10 kg Kitten - 165,00zł (...) (przepraszam KasikaP i Viteza, ale Wasza dostawa była jeszcze przed założeniem rachunku w hurtowni z RC)
vitez pisze:Kasia D. pisze:A juz bliska byłam podania tpsa do sądu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mam nadzieję , że to już koniec moich przygód z neostradą pl, która napsuła mi krwi jak mało kto...
Witaj w klubie... mi tez wlasnie dzis Neostrada zaczela dzialac... tzn zapalila sie ta magiczna diodka... ale na razie jeszcze w pracy siedze a w miedzyczasie w domu to i zwyklym modemem sie ratowalem.
A meczylem sie tylko dwa tygodnie z tepsa.
AnnaP.P. pisze:Zaczynam podejrzewać, że mam farta...Znaczy od mojego powiedzenia w telepunkcie, że chcę i napisania paierka do odebrania sprzętu minelo 26 godzin, a do uruchomienia - 5 dni, ale z winy panów od komputera (zaraz po zakupie wrocil do serwisu)
Ale za to sie pospieszyłam i wakacyjną promocję diabli wzięli, zapłacę jak za zboże...![]()
![]()
vitez pisze:A mnie prawie krew zalala bo zainstalowalem Neostrade 26 czerwca, (...)A po raz drugi mnie prawie krew zalala jak pare dni po mojej samoinstalacji zaczela sie ta promocja... wstrzymalbym sie 3-4 dni i prawie 400zl w kieszeni tez bym mial
AnnaP.P. pisze:No, ale przynajmniej mam forum na bieżąco![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot] i 54 gości