Pilnie potrzebuję pomocy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 09, 2003 5:56 Pilnie potrzebuję pomocy

Szczególy w wątku-koty na warszawskim Bemowie...

Czy znajdzie się w Warszawie osoba-osoby, która podjęłaby się opieki nad jednym, dwojgiem, lub trojgiem chorych bezdomnych kociąt? Koci katar, zakraplanie oczu 6 razy dziennie. O pieniądze będę się starać.

Potrzebuję klatki (klatek), pieniędzy na leczenie.

Będzie potrzebna pomoc przy szukaniu domów dla malców jeśli wyzdrowieją.

Proszę o sugestie, rady, pomoc.

Mam internetowy pakiet nocny, będę jednak w dzień sprawdzać ze dwa razy pocztę.
Podaję tel. 664 69 55

Magdalena

Od: Sob maja 18, 2002 12:05

Post » Śro lip 09, 2003 6:28

Co do klatek, to wydaje mi sie, ze u kogos z forum byla klatka. Kociaka niestety wziac nie moge pod opieke, bo za duzo pracuje, no i Czarna... Mam nadzieje, ze cos uda sie nam wymyslic...
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Śro lip 09, 2003 7:20

Magdaleno,niestety nie moge pomoc bo mieszkam daleko ale myslami jestem z Toba.Jestes wspaniala kobieta i dasz rade!Trzymam za Ciebie i kotuchy wielkie kciuki!
Wiem,ze to trudne w tej sytuacji ale mysl pozytywnie!!! :ok: :ok: :ok:
Serdecznie Cie pozdrawiam

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Śro lip 09, 2003 11:17

jak już wspominałam, moge uzyczyć klatkę

jeśli małe są małe to możesz je trzymać razem, zakładam że to ta sama infekcja

w jakim stanie są oczka? czy byłas może u dr Grancarza?

ważny jest antybiotyk

napisałaś "jeśli wyzdrowieją"... jaki jest ich stan ogólny skoro poddajesz w wątpliwość powodzenie kuracji?

już teraz zrobiłabym im fotki i rozwiesiła wszędzie (lecznice, sklepy, kioski, przystanki) + ogłoszenia w internecie (m.in.tu na adopcyjnej)

mam w domu 2 wściekłe pantery, psa i pod koniec tygodnia zwrot z adopcji (niestety alergia u dziecka) więc lokalowo nie pomogę ale klatka wiele rozwiązuje

ew czekam na kontakt na e-maila

graga

Od: Wto paź 15, 2002 13:52

Post » Śro lip 09, 2003 12:38

Pewnie wiecie też ,ze w Gazecie przyjmują codziennie bezpłatnie ogłoszenia 'kot czeka na człowieka " poniedziałkowa GW .Ogłoszenie ukazuje sie po ok. 2 -3 tyg. od zgłoszenia.Moj Kiciak jest właśnie z takiej oferty i dla jedej panny też znalazłam super domek w ten sposób.Trzeba mieć tylko gotową ,krótką treść ogłoszenia .Trzymam kciuki Lilka

lilka

Od: Śro lip 02, 2003 7:53

Post » Śro lip 09, 2003 13:28

lilka pisze:Pewnie wiecie też ,ze w Gazecie przyjmują codziennie bezpłatnie ogłoszenia 'kot czeka na człowieka " poniedziałkowa GW .Ogłoszenie ukazuje sie po ok. 2 -3 tyg. od zgłoszenia.Moj Kiciak jest właśnie z takiej oferty i dla jedej panny też znalazłam super domek w ten sposób.Trzeba mieć tylko gotową ,krótką treść ogłoszenia .Trzymam kciuki Lilka

ogloszenie ukazuje sie nastepnego gora po dwoch dniach
a nie po 2 -3 tygodniach

Iwona

Od: Wto lut 05, 2002 15:55

Post » Śro lip 09, 2003 13:35

może trafiłam na 'spiętrzenie prac żniwnych' w redakcji , a może w katowickiej jest dłużej.Faktem jest ,że nie było to od razu :wink:

lilka

Od: Śro lip 02, 2003 7:53