ARES i... Rysio i Imbirek.....Ares[*] byłeś moim słońcem

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 07, 2007 11:42 ARES i... Rysio i Imbirek.....Ares[*] byłeś moim słońcem

Witam wszystkim
Nazywam się Ares i mam 16 lat z kawałkiem, gdyż urodziłem się w kwietniu.
I footerko mam całe czarne, znaczy już nie całe bo przybyło siwych włosów i kilka wąsów tez mam siwych :lol:
No ale o mnie to tak potem przy okazji, a teraz....
no własnie .... wczoraj w domu jakaś rewolucja nastała, ale po kolei...
Najpierw Duża przytargała drapak.... trochę dziwne nie uważacie, całe życie drapię sobie kanapy i sofy i materace no i drzewa bo byłem kiedys kotem wychodzącym, a Ta mi tu z drapakiem.... aaa jeszcze dywan bardzo lubie podrapać, ale to u sąsiadki tylko, bo ta moja Duża wyrzuciła mój dywanik..... taki ładny miałem okragły, mówiła że specjalnie dla mnie..... no... dobra... no trochę dziurawy był.... ale się jeszcze nadawał :lol:
A wracając do tematu... wczoraj przybyły dwie kocie budki ......i to w ogóle jest bez sensu bo za małe dla mnie....więc po co????? zresztą i tak nigdy w budkach żadnych nie spałem....
Potem było przemeblowanie , nawet firanki zostały zmienione na takie co się ja na nich uwieszałem..... mam skakac po firankach czy co :roll:
I widziałem zabawki..... no przeciez ja za poważny jestem na zabawki... powiedzcie czy moja Duża nie zwariowała przypadkiem.... bo ja nic nie rozumiem....

Zdziwiony Ares
[/i]
:lol:
Ostatnio edytowano Śro gru 31, 2008 14:35 przez Dorta, łącznie edytowano 26 razy

Dorta

Od: Sob cze 23, 2007 15:39

Post » Pt wrz 07, 2007 11:48 Re: ARES i........ będziemy się dokacać

Dorta pisze: Witam wszystkim
Nazywam się Ares i mam 16 lat z kawałkiem, gdyż urodziłem się w kwietniu.
I footerko mam całe czarne, znaczy już nie całe bo przybyło siwych włosów i kilka wąsów tez mam siwych :lol:
No ale o mnie to tak potem przy okazji, a teraz....
no własnie .... wczoraj w domu jakaś rewolucja nastała, ale po kolei...
Najpierw Duża przytargała drapak.... trochę dziwne nie uważacie, całe życie drapię sobie kanapy i sofy i materace no i drzewa bo byłem kiedys kotem wychodzącym, a Ta mi tu z drapakiem.... aaa jeszcze dywan bardzo lubie podrapać, ale to u sąsiadki tylko, bo ta moja Duża wyrzuciła mój dywanik..... taki ładny miałem okragły, mówiła że specjalnie dla mnie..... no... dobra... no trochę dziurawy był.... ale się jeszcze nadawał :lol:
A wracając do tematu... wczoraj przybyły dwie kocie budki ......i to w ogóle jest bez sensu bo za małe dla mnie....więc po co????? zresztą i tak nigdy w budkach żadnych nie spałem....
Potem było przemeblowanie , nawet firanki zostały zmienione na takie co się ja na nich uwieszałem..... mam skakac po firankach czy co :roll:
I widziałem zabawki..... no przeciez ja za poważny jestem na zabawki... powiedzcie czy moja Duża nie zwariowała przypadkiem.... bo ja nic nie rozumiem....

Zdziwiony Ares
[/i]

Oj Aresiku, dzisiaj wieczorem to się zdziwisz jeszcze bardziej :twisted: :lol: :roll:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt wrz 07, 2007 11:53

Milo Cie poznac Aresku!
U mnie tez przed 6 tygodniami byla podobna rewolucja - nowy drapak, jakies dodatkowe miseczki (po co? 2 mi przeciez spokojnie wystarczaly!!). Potem pojawil sie nowy koszyk, nowe myszki i pileczki. I wreszcie nowy kotuch :D

Teraz Fenek jest moim najlepszym kumplem!

Pozdrawiam Cie serdecznie i prosze, badz mily dla nowego lokatora, tak jak ja bylem.

Drabik
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt wrz 07, 2007 12:12

Aresiku? a ja wiem co Cie dzisiaj po poludniu czeka :lol: ,ale Ci nie powiem... :? Sam sie przekonasz,jaka to niespodzianke ci twooja Duza przygotowala :lol: :lol: :lol:
czekaj cierpliwie :lol: :lol: :lol: .a najlepiej to idz sie teraz wyspac ,bo pozniej to raczej bedzie niemozliwe :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pt wrz 07, 2007 12:15

:ok: za "bezbolesne" dokocenie ;)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt wrz 07, 2007 12:16

Witaj Drabiku
czytam Twój wątek z wielkim zaciekawieniem...
a więc to o to chodzi..... dodatkowy kot.... ostatnio przybył do domu Kropek, miał 9 lat, on był fajny, spokojny, miły, ale bardzo smutny i odszedł za TM :cry:
Ale jak on przybył to nic się w domu nie zmieniło, no może z wyjątkiem jedzenia, bo ja jadam serca wołowe, rybki, od czasu do czasu jakąś puszkę. A jak Kropek przybył to Duża ciągle kupowała jakieś nowe puszki, ale on i tak prawie nie jadł.
a teraz to jakaś rewolucja straszna w domu.....no nic to.... zobaczymy.... dzięki że powiedziałeś o co chodzi....
pozdrawiam Cię
już zorientowany Ares

Tu Duża od Areska ... Drabiku... to będą dwa małe koty...

Dorta

Od: Sob cze 23, 2007 15:39

Post » Pt wrz 07, 2007 12:16

trawa11 pisze:Aresiku? a ja wiem co Cie dzisiaj po poludniu czeka :lol: ,ale Ci nie powiem... :? Sam sie przekonasz,jaka to niespodzianke ci twooja Duza przygotowala :lol: :lol: :lol:
czekaj cierpliwie :lol: :lol: :lol: .a najlepiej to idz sie teraz wyspac ,bo pozniej to raczej bedzie niemozliwe :lol: :lol: :lol:

Trawa, uprzedziłaś mnie. Też miałam to Aresikowi poradzić :twisted: :twisted: :twisted:
...

CoToMa

Post » Pt wrz 07, 2007 12:18

no to ładnie Aresku - czekamy z niecierpliwością na ciąg dalszy...
pozdrawiamy
Dyzia, Rózia i Łatka

Edit: doczytałyśmy że to będą dwa huncwoty :-) to będzie Was troje jak nas! to cudowna wiadomość - trzy koty to jest to. Ale będzie teraz wesoło, jeszcze jak to są maluchy :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pt wrz 07, 2007 17:23

Dorta, i jak? ?? Ciekawość mnie zżera...

Niestety nie zdążyłam dojechać do przytuliska, bo musiałam czekać na TŻta z samochodem. A pani Ala pilnie jechała do weta z Kulką. Mam nadzieję, że pan Wiesiu dał Ci właściwe koty :twisted:
...

CoToMa

Post » Pt wrz 07, 2007 17:26

Zaczekamy zatem na relacje... :lol: :lol: :lol: ,pewnie do jutra :( :( :(
Obrazek

Danusia

Post » Pt wrz 07, 2007 17:27

trawa11 pisze:Zaczekamy zatem na relacje... :lol: :lol: :lol: ,pewnie do jutra :( :( :(

Do jutra 8O 8O 8O to ja nie wytrzymam :twisted: :twisted: :twisted:
...

CoToMa

Post » Pt wrz 07, 2007 17:32

CoToMa pisze:
trawa11 pisze:Zaczekamy zatem na relacje... :lol: :lol: :lol: ,pewnie do jutra :( :( :(

Tak mysle ,ze do jutra,bo z tego co wiem to Dorta kompa w domu nie ma :( :( :( ,a pewnie kociejstwa samego nie zostawi ,zeby leciec do pracy :P :P :P
Obrazek

Danusia

Post » Pt wrz 07, 2007 17:51

trawa11 pisze:
CoToMa pisze:

Tak mysle ,ze do jutra,bo z tego co wiem to Dorta kompa w domu nie ma :( :( :( ,a pewnie kociejstwa samego nie zostawi ,zeby leciec do pracy :P :P :P

ale jutro sobota... :( :( :(
...

CoToMa

Post » Pt wrz 07, 2007 17:54

Trawa - znasz może numer telefonu do Dorty?
...

CoToMa

Post » Pt wrz 07, 2007 17:54

Niestety nie znam :(
Obrazek

Danusia

[następna]