Moderator: Estraven
Femka pisze:ze względu na pochłaniane ilości w następnej kolejności do menu wprowadzimy krokodyla
Femka pisze:teraz czekamy na dwie pozostałe quupy
wygląda na to, że rozszerzenie diety o kurczaczka było dobrym pomysłem![]()
ze względu na pochłaniane ilości w następnej kolejności do menu wprowadzimy krokodyla
Femka pisze: Mam dla Dorotki złą wiadomość: Mru Junior jest kotem OD CHOLERY.
Femka pisze:Dziewczyny, fotki na 30000% będą wieczorkiem około 20.00. Właśnie wyszła ode mnie Iwcia z aparatem zapchanym Zarazkami![]()
special edition fotka Luśki dla Marcelibu i fotka Mru dla Dorotki. Mam dla Dorotki złą wiadomość: Mru Junior jest kotem OD CHOLERY. Lusi też niczego nie brakuje. Autorką modelowej kupy była właśnie Lusia
Marcelibu pisze:Femka pisze:Dziewczyny, fotki na 30000% będą wieczorkiem około 20.00. Właśnie wyszła ode mnie Iwcia z aparatem zapchanym Zarazkami![]()
Ta-rarararara... Uwierzę, jak zobaczę
Dorota pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:Dziewczyny, fotki na 30000% będą wieczorkiem około 20.00. Właśnie wyszła ode mnie Iwcia z aparatem zapchanym Zarazkami![]()
Popatrz... A jak fot nie bedzie, to bedzie na Iwcie
Dorota pisze:Femka pisze: Mam dla Dorotki złą wiadomość: Mru Junior jest kotem OD CHOLERY.
Uprasza sie o doprecyzowanie
Marcelibu pisze:Femka pisze:Dziewczyny, fotki na 30000% będą wieczorkiem około 20.00. Właśnie wyszła ode mnie Iwcia z aparatem zapchanym Zarazkami![]()
special edition fotka Luśki dla Marcelibu i fotka Mru dla Dorotki. Mam dla Dorotki złą wiadomość: Mru Junior jest kotem OD CHOLERY. Lusi też niczego nie brakuje. Autorką modelowej kupy była właśnie Lusia
Femka pisze:Dorota pisze:Femka pisze: Mam dla Dorotki złą wiadomość: Mru Junior jest kotem OD CHOLERY.
Uprasza sie o doprecyzowanie
włazi dziewczynkom na głowę, przeszkadza im w robieniu siooo, tłucze je po dooopkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 942 gości