Femka pisze:obiecuję, wieczorem będzie duużo wieści
czekamy

Moderator: Estraven
zosia&ziemowit pisze:Słuchajcie drogie Panie .. czy Dorota przypadkiem nie obchodzi dzisiaj imienin?
Marcelibu pisze:zosia&ziemowit pisze:Słuchajcie drogie Panie .. czy Dorota przypadkiem nie obchodzi dzisiaj imienin?
Nie odzywa się, pobudkę zrobiła bardzo późno, pewnie imprezę szykuje. No to hop po prezenty i lecimy w gości. Tylko jeszcze raport z Zarazy od Femki no i foty, bo przecież zejdę na zawał.
Dorota pisze:Marcelibu pisze:zosia&ziemowit pisze:Słuchajcie drogie Panie .. czy Dorota przypadkiem nie obchodzi dzisiaj imienin?
Nie odzywa się, pobudkę zrobiła bardzo późno, pewnie imprezę szykuje. No to hop po prezenty i lecimy w gości. Tylko jeszcze raport z Zarazy od Femki no i foty, bo przecież zejdę na zawał.
Sprawdzilam w kalendarzu.
Faktycznie - dzis Doroty imieniny![]()
Ja nie obchodze, ale milo mi, ze pomysleliscie o mnie.
Do 14 pracowalam uczciwie![]()
Potem horror w domu. No wiadomo... Nie ukrywalam
tego, ze mam Mame z choroba Alzheimera...![]()
Nowe leki wczoraj dostala, wiec obserwuje reakcje.
Siem czymajcie!
Wroce tu
Femka pisze:dzisiaj Milusia była na kontroli u Pani Doktor. Wetka macała, badała, szukała I NIC NIE ZNALAZŁA![]()
![]()
![]()
żadnego choróbska, no po prostu NIC NULL ZERO. A tak się biedna starała
![]()
Wobec braku najmniejszej nawet infekcyjki, Pani Doktor nie miała wyjścia i musiała ZASZCZEPIĆ MILUSIĘ![]()
![]()
![]()
Po czterech miesiącach u mnie, wreszcie proces przywracania Milusi do normalnego stanu się szczęśliwie zakończył i kocinka jest zabezpieczona przed chorobami wirusowymi. Ponieważ spodziewałam się pytań, jaką szczepionką, odrazu zapytałam Panią Doktor: Milusia została zaszczepiona trójką, cokolwiek to znaczyi mamy stosowny wpis do książeczki. Teraz żaden wirus nam nie straszny
W piątek spróbujemy ukłuć też Koralka, bo stuknęło 14 miesięcy od poprzedniego szczepienia.
Femka pisze:A teraz Zarazki.
Fotki, niestety, dopiero jutro. To nie jest lenistwo ani zła wola. Iwcia ma masę obowiązków związanych z własnymi kotami,z działkowcami. Dlatego nie udało się do tej pory obfocić towarzystwa. Ale wszystko wskazuje nato, że jutro już się uda. Za tak długie czekanie, fotek będzie duuużo
Marcelibu pisze:Femka pisze:A teraz Zarazki.
Fotki, niestety, dopiero jutro. To nie jest lenistwo ani zła wola. Iwcia ma masę obowiązków związanych z własnymi kotami,z działkowcami. Dlatego nie udało się do tej pory obfocić towarzystwa. Ale wszystko wskazuje nato, że jutro już się uda. Za tak długie czekanie, fotek będzie duuużo
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Hana i 907 gości