WROCŁAW 01 - 02 WRZEŚNIA 2007 - SPECIAL BRI, SPECIAL SBI

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Wto wrz 04, 2007 19:54

Kasia16 pisze:Brakowalo tez krzeselek :? Na ringu bylo strasznie malo miejsca, ludzie przechodzili nawet w trakcie oceniania, co moglo niektore koty troche zdenerwowac :?
A jak byly BISy to juz wogole byla ciasnota :roll:

ja stewardowalam na tej wystawie (m.in. u Martina, mialam okazje cie widziec), na brak miejsca na ringu nie narzekam, jezeli ktos wlazl na ring zazwyczaj zostal z niego skutecznie przegoniony.

krzeselka :lol: ? a co pare stron wczesniej bylo napisane? prosba by wystawcy w miare mozliwosci wzieli swoje krzeselka!

podczas bisu bylo ciasne, to oczywiste, chyba kazdy chcial poogladac wybor najlepszych kotow :?

kimi1

Od: Śro lut 22, 2006 12:09
Post » Wto wrz 04, 2007 20:30

Oczywiście ,że było napisane o krzesełkach. Ja jednak spotkałam wiele osób , które na " miau" poprostu nie zaglądają. Krzesełka to nie luksus to raczej standard i powinny być zapewnione w cenie , którą hodowcy płacą za wystawę tak samo jak katalogi , które nagminnie sprzedajecie , tak trudno znależć sponsora?

Siasia

Od: Czw lip 27, 2006 16:37

Post » Wto wrz 04, 2007 20:36

Byłam na wystawie jako widz :( , -było fajnie.
Jedyne ale -to mało miejsca między klatkami a ringiem.
Wrocław piękny-szczególnie nocą, a piwo i towarzystwo w Spiżu-wyśmienite. :piwa:
Mam świadomość, że do każdej wystawy można przypiąc "łatkę"-nie o to chodzi. Zawsze też mozna coś poprawić. Wystawa była z charakterem i pomysłem-a to ważne. Gratulacje dla organizatorów :ok:
Na takiej wystawie mamy się spotkać, powymieniać doświadczeniami, poznać nowości oraz zaprezentować nasze kociaki.
:catmilk:

Bajewka

Od: Nie lut 04, 2007 21:08

Post » Wto wrz 04, 2007 20:45

kimi1 pisze:
ja stewardowalam na tej wystawie (m.in. u Martina, mialam okazje cie widziec), na brak miejsca na ringu nie narzekam, jezeli ktos wlazl na ring zazwyczaj zostal z niego skutecznie przegoniony

oooo fajnie :wink:

kimi1 pisze:krzeselka :lol: ? a co pare stron wczesniej bylo napisane? prosba by wystawcy w miare mozliwosci wzieli swoje krzeselka!

A co do krzeselek to nie wyobrazam siebie w pociagu z kotem, bagazem i krzeselkiem :lol: to raczej bardziej dla osob ktore jada autem :wink:

kimi1 pisze:podczas bisu bylo ciasne, to oczywiste, chyba kazdy chcial poogladac wybor najlepszych kotow :?

To chyba oczywiste, :)

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Wto wrz 04, 2007 21:30

Kasia16 pisze:
A co do krzeselek to nie wyobrazam siebie w pociagu z kotem, bagazem i krzeselkiem :lol: to raczej bardziej dla osob ktore jada autem :wink:

no coz, sa rozniste krzeslka, takze takie zajmujace naprawde malo miejsca w torbie podroznej, no ale ok, targowac sie nie bede

Kasia16 pisze:To chyba oczywiste, :)

no to po co narzekasz na ten bis?

kimi1

Post » Wto wrz 04, 2007 21:44

kimi1 pisze:
Kasia16 pisze:

no coz, sa rozniste krzeslka, takze takie zajmujace naprawde malo miejsca w torbie podroznej, no ale ok, targowac sie nie bede

Kasia16 pisze:To chyba oczywiste, :)

no to po co narzekasz na ten bis?

Nie bede sie z toba przekomarzac, nikt nie lubi scisku i tloku a szczegolnie koty :?
nom do bisu nie dostalysmy wiec mnie to nie dotyczy :roll:

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Wto wrz 04, 2007 21:47

Kasia16 pisze:
Nie bede sie z toba przekomarzac, nikt nie lubi scisku i tloku a szczegolnie koty :?
nom do bisu nie dostalysmy wiec mnie to nie dotyczy :roll:

tyle, ze tlok byl za ringiem a nie na nim.
jest roznica.

kimi1

Post » Wto wrz 04, 2007 22:07

Może było trochę ciasno,ale przez to i kameralnie.Jestem nowa i niewiele jeszcze wiem(do klubu należę od maja tego roku).Uważam ,że nie ma co narzekać .Ja ze swej strony dziękuę bardzo ORGANIZATOROM i życzę wiele wytrwałości.Jest takie powiedzenie-jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził.Ja jestem szczęśliwa ,mój kocurek Chuck po wystawie jest chempionem z certyfikatem CACIB.Kociaki były piękne,zwiedzający mieli co oglądać-ja też.Kilka fotek mojego kociaka z wystawy-www.kotczak.yoyo.pl
Obrazek

Aleksandra Rottau

Od: Czw lip 05, 2007 10:45

Post » Śro wrz 05, 2007 2:50

suleda pisze:
cottaby pisze:Dla wszystkich niecierpliwych "kilka" zdjęć z soboty TUTAJ a z niedzieli TUTAJ

miłego oglądania :-)

znalazłam swoja dziewczynkę - piękne zdjęcia !!

...dziękuję i cieszę się że się podobają :lol:
Obrazek

cottaby

Od: Pt sty 12, 2007 2:43

Post » Śro wrz 05, 2007 23:05

Tea

Od: Sob sty 21, 2006 10:44

Post » Śro wrz 05, 2007 23:36

cottaby pisze:
suleda pisze:
cottaby pisze:Dla wszystkich niecierpliwych "kilka" zdjęć z soboty TUTAJ a z niedzieli TUTAJ

miłego oglądania :-)

znalazłam swoja dziewczynkę - piękne zdjęcia !!

...dziękuję i cieszę się że się podobają :lol:

piękne foty :!:
i ile BRI się załapało :D
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

[poprzednia]