Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Dzięki dziewczyny.![]()
A mój czarny aniołek, żeby mi nie było za słodko postanowił sie dziś z rańca upaprać we własnym g... A potem jeszcze strasznie na mnie nawrzeszczał, że śmiem myć dupkę i nóżkę pod kranem.![]()
Acha - i boi się miotły. A ja goopia chciałam, żeby nie miała stresu odkurzaczowego.
ariel pisze:Agn pisze:Dzięki dziewczyny.![]()
A mój czarny aniołek, żeby mi nie było za słodko postanowił sie dziś z rańca upaprać we własnym g... A potem jeszcze strasznie na mnie nawrzeszczał, że śmiem myć dupkę i nóżkę pod kranem.![]()
Acha - i boi się miotły. A ja goopia chciałam, żeby nie miała stresu odkurzaczowego.
Z doświadczenia widzę, że maluchy szybko przywykają do odkurzacza. U mnie nawet Zośka już tak nie panikuje (przedtem chowała się w dziurę za szafkami). Małi-Małi czasami nawet odkurzam![]()
A pranie kota jest potwornie stresujące.
Agn pisze:Ja tylko na chwilkę.
Ja bardzo proszę te ciocie, które zasygnalizowały mi wczoraj, że czytają ten wątek od początku, żeby się ujawniły i pozachwycały Selinką publicznie.![]()
Przecież tego potrzebujemy...![]()
ariel pisze:Jak można się zachwycać, kiedy ostatnie zdjęcia były tydzień temu, a film jeszcze dawniej![]()
![]()
Agn pisze:Ja tylko na chwilkę.
Ja bardzo proszę te ciocie, które zasygnalizowały mi wczoraj, że czytają ten wątek od początku, żeby się ujawniły i pozachwycały Selinką publicznie.![]()
Przecież tego potrzebujemy...![]()
ariel pisze:Ależ Selinka urosła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 77 gości