Majorka pisze:W ostatnich KS w jednym artykule też jest o kotce, która powiesiła się w uchylnym oknie, tyle że jej wtedy nie było w domu.
Na ktorej stronie? Ahhha... jeszcze jedno: kotki nie bylo w domu i wtedy sie powiesila, czy jak?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Majorka pisze:W ostatnich KS w jednym artykule też jest o kotce, która powiesiła się w uchylnym oknie, tyle że jej wtedy nie było w domu.
Kiara pisze:Majorka pisze:W ostatnich KS w jednym artykule też jest o kotce, która powiesiła się w uchylnym oknie, tyle że jej wtedy nie było w domu.
Na ktorej stronie? Ahhha... jeszcze jedno: kotki nie bylo w domu i wtedy sie powiesila, czy jak?![]()
Zartuje oczywiscie
Kiara pisze:"Majorka - nie zaden obciach'nieco' powazniejsza "literowka"
![]()
dora750 pisze:Dorcia pisze:Iwona pisze:Samobojstwo popełnił i listu zadnego nie zostawił?
![]()
![]()
![]()
To samo przyszło mi do głowy...Taki chaotyczny i bezsensowny ten post o kocim samobójcy...
Nelly pisze:KC to już przeszłość..
AnnaP.P. pisze:Nelly pisze:KC to już przeszłość..
Ja tam bym nie była taka pewna... Poczytaj gazety, pooglądaj wiadomosci... Ale to uwaga OT
Nelly pisze:AnnaP.P. pisze:Nelly pisze:KC to już przeszłość..
Ja tam bym nie była taka pewna... Poczytaj gazety, pooglądaj wiadomosci... Ale to uwaga OT
Wszystko się zgadza tylko, oficjalnie pisać... w ten sposób ??na forum???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości