Moderator: Estraven
Femka pisze:Dzień dobry
Maluchy w nocy obsrały ścianę w MOIM GABINECIE![]()
niestety, kupa brzydka. Dzisiaj po południu lecimy do Pani Doktor. Rano nie mogłam, bo byłyśmy na pobraniu krwi z Malwinką (trzustka w rozsypce i jest nienajlepiej) i z Jadzi Mruczką (trzeba sprawdzić mozliwości narkozy, bo ząbek do wyrwania.
zosia&ziemowit pisze:Dzień dobry Paniom
Femciu dziękuję bardzo - Cykonia mniej nie lubi zastrzyków.![]()
Czy ścianę uda się domyć?
Femka pisze:zosia&ziemowit pisze:Dzień dobry Paniom
nie wiem, czy ścianę da się domyć, ale mamy już brygadę wolontariuszy-ochotników: Iwcia z Doktorką![]()
Uważam, że jako blisko spokrewniona z w. wymienioną, spokojnie możesz się dołożyć![]()
Brygada będzie malować ściany, na wszelki wypadek w całym pokoju. W ten sposób będę miała taniutki remoncik. No ja to się sprytnie umiem urządzić![]()
![]()
![]()
Femka pisze:Cykorię ucałuj w pysio od ciotki Femci
zosia&ziemowit pisze:Femka pisze:zosia&ziemowit pisze:Dzień dobry Paniom
nie wiem, czy ścianę da się domyć, ale mamy już brygadę wolontariuszy-ochotników: Iwcia z Doktorką![]()
Uważam, że jako blisko spokrewniona z w. wymienioną, spokojnie możesz się dołożyć![]()
Brygada będzie malować ściany, na wszelki wypadek w całym pokoju. W ten sposób będę miała taniutki remoncik. No ja to się sprytnie umiem urządzić![]()
![]()
![]()
Hm... a czy Ci wolontariusze już o tym wiedzą?:roll:
Gdyby coś, mogę wspomóc swoją obecnością w wyżej wymienionym obiekcie i poudzielać dobrych rad Iwci i Ewie na temat malowania okupanych ścian
Ucałowana i zadowolona - o zastrzyku dawno zapomniała
zosia&ziemowit pisze:Femka pisze:zosia&ziemowit pisze:Dzień dobry Paniom
![]()
![]()
Hm... a czy Ci wolontariusze już o tym wiedzą?:roll:
Gdyby coś, mogę wspomóc swoją obecnością w wyżej wymienionym obiekcie i poudzielać dobrych rad Iwci i Ewie na temat malowania okupanych ścian
Ucałowana i zadowolona - o zastrzyku dawno zapomniała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 302 gości