Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:pisiokot pisze:
a Anatol to gapa jest, podstawiam mu miskę z mięsem, a ten się na mnie gaaapi zamiast jeść, głupek, wetka go wzięła na kolana, podsuwała jedzonko, a ten się rozgląda dookoła z miną uszczęśliwionego głupka, a inne mu mięcho rąbiąNo, załamujący koleś i słodki w tej ciapowatości jednocześnie
Ej, ej, odwalta się od Anatola!
Bo Tolka to trzeba na siatce karmić!
Głupotek się wspina i rąbie mięsko na wysokości jednego metra nad ziemią![]()
Georg-inia pisze:to ja tu przekleję, co Cioteczki o Anatolu w wątku "schroniskowym" powiedziały![]()
CoolCaty pisze:pisiokot pisze:
a Anatol to gapa jest, podstawiam mu miskę z mięsem, a ten się na mnie gaaapi zamiast jeść, głupek, wetka go wzięła na kolana, podsuwała jedzonko, a ten się rozgląda dookoła z miną uszczęśliwionego głupka, a inne mu mięcho rąbiąNo, załamujący koleś i słodki w tej ciapowatości jednocześnie
Ej, ej, odwalta się od Anatola!
Bo Tolka to trzeba na siatce karmić!
Głupotek się wspina i rąbie mięsko na wysokości jednego metra nad ziemią![]()
bechet pisze:No jasny gwint, ależ ci Tolek ciotki reklamę robią, nie ma co![]()
![]()
Weź ty się chłopie sam za to szukanie domku, bo po takim opisie to ja spektakularnych sukcesów na tym polu bym sie nie spodziewała![]()
Adrianapl pisze:bechet pisze:No jasny gwint, ależ ci Tolek ciotki reklamę robią, nie ma co![]()
![]()
Weź ty się chłopie sam za to szukanie domku, bo po takim opisie to ja spektakularnych sukcesów na tym polu bym sie nie spodziewała![]()
gapowatosc jest chwytliwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 48 gości