Po drugiej stronie siatki - schronisko łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 02, 2007 19:41

Magija pisze:dziewczyny, super pomysł z tablicą! Teraz nawet kiedy nie będzie nikogo na kociarni, osoby chętne na adopcje będa mogły się coś dowiedzieć o jego mieszkańcach. Ja mam pomysł na wydanie ulotki o pierwszych dniach kota w domu, o wyprawce, o zabezpieczeniu okien i taka mała pigułka przedadopcyjna. Mam już pomysł na sponsora ulotki, trzeba tylko prozomawiac z p dyr. Jak myślicie?

Pewnie, że tak, Madziu :D
Mój TŻ jak dzisiaj zobaczył tablicę to tak się rozpędził, że jutro kupuje dwie nowe i po południu przyjedzie powiesić. Na jednej byłby cd. ogłoszeń, a na trzeciej właśnie takie informacje różne. Oczywiście wszystko musi się odbyć w uzgodnieniu z dr Kwiatkowską i panią dyr. Jutro pani dr jest w schronisku, porozmawiam, myślę, że na pewno pomysł się spodoba.

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie wrz 02, 2007 19:46

pamiętaj o sercach Aniu i o Miziaku
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Nie wrz 02, 2007 19:47

pisiokot pisze:
Magija pisze:dziewczyny, super pomysł z tablicą! Teraz nawet kiedy nie będzie nikogo na kociarni, osoby chętne na adopcje będa mogły się coś dowiedzieć o jego mieszkańcach. Ja mam pomysł na wydanie ulotki o pierwszych dniach kota w domu, o wyprawce, o zabezpieczeniu okien i taka mała pigułka przedadopcyjna. Mam już pomysł na sponsora ulotki, trzeba tylko prozomawiac z p dyr. Jak myślicie?

Pewnie, że tak, Madziu :D
Mój TŻ jak dzisiaj zobaczył tablicę to tak się rozpędził, że jutro kupuje dwie nowe i po południu przyjedzie powiesić. Na jednej byłby cd. ogłoszeń, a na trzeciej właśnie takie informacje różne. Oczywiście wszystko musi się odbyć w uzgodnieniu z dr Kwiatkowską i panią dyr. Jutro pani dr jest w schronisku, porozmawiam, myślę, że na pewno pomysł się spodoba.

no to super:)
w takim razie zapytaj o możliwość druku ulotek z uwzględnieniem sponsora, który na tych ulotkach by sie zareklamował oki?
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Nie wrz 02, 2007 20:18

magicmada pisze:pamiętaj o sercach Aniu i o Miziaku

pewnie, że pamiętam :D Jutro rano, w dzień urlopu :evil: zapitalam od rana na rynek w celu nabycia :D
Miziaka dziś oglądałam, miziałam, ponosiłam na rękach. Wygląda ładnie, ale baaardzo schudł, chucherko się z niego zrobiło :( Nawet tego tak nie widać, dopóki się go nie weźmie na ręce. Jutro dostaje michę mięcha jak nic :D
A tu fotka, którą Jarek zrobił specjalnie dla Ciebie
Miziak przesyła pozdrowienia dla Magic :D

Obrazek

pisiokot

Post » Nie wrz 02, 2007 21:16

pisiokot pisze:
magicmada pisze:pamiętaj o sercach Aniu i o Miziaku

pewnie, że pamiętam :D Jutro rano, w dzień urlopu :evil: zapitalam od rana na rynek w celu nabycia :D
Miziaka dziś oglądałam, miziałam, ponosiłam na rękach. Wygląda ładnie, ale baaardzo schudł, chucherko się z niego zrobiło :( Nawet tego tak nie widać, dopóki się go nie weźmie na ręce. Jutro dostaje michę mięcha jak nic :D
A tu fotka, którą Jarek zrobił specjalnie dla Ciebie
Miziak przesyła pozdrowienia dla Magic :D

Obrazek

Aniu, :1luvu: Miziaku kochany
Obrazek

magicmada

Post » Nie wrz 02, 2007 22:14

A ja jestem zdecydowana zabrać ze sobą Klementynę. Śłicznotka :1luvu:
Bertunia[*], Klemcio[*], Olaf [*], Tyson[*] Kira [*] a teraz Tigra

mls

Od: Śro lis 15, 2006 19:24

Post » Nie wrz 02, 2007 22:16

mls pisze:A ja jestem zdecydowana zabrać ze sobą Klementynę. Śłicznotka :1luvu:

Byłoby wspaniale!
Umówiłaś sie już z pisiokot na wizytę w schronisku?

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Nie wrz 02, 2007 22:24

pisiokot pisze:
goska_bs pisze:Obowiazkowo dawac zdjecia tablicy :twisted: bo ciotka goska nie obejrzy jej osobiscie :oops:
Ale zeby zrekompensowac nieobecnosc zaraz siada do ogloszen

Dzisiaj zrobie fotkę tablicy :D
Madzia, super, że Cedryś i Wikuś na Allegro :love: Jeszcze Ci podeślę kilka kotów, ok ?. A w ogóle to ciocia Magicmada zasponsorowała parę ładnych kilogramów mięska dla kociastych, a ciocia Gosia_bs Bozitę :love: A biedny Pisiokot od poniedziałku ładuje to wszystko na plecy i zasuwa do schronu podkarmiać chude nieboraki :D
Niestety, dla wszystkich nie starczy, ale chociaż te najwiękze chudziaki zjedzą...

Biedny Pisiokotku, żebym byla bliżej to z przyjemnością pomoglabym przy tej pracy. Niestety trochę za daleko :( .
Proszę o nr. konta . Może czasem uda mi się podesłać choć małe sumki, żeby wszystkie chudziaki choć po troche mięska dostały. Pozdrowienia od rozrabiaki Karolka

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie wrz 02, 2007 22:35

CoolCaty pisze:Umówiłaś sie już z pisiokot na wizytę w schronisku?

Jeszcze nie, bo troche już za późno na dzwonienie. Ale jutro zadzwonię :D

Tylko jest problem, bo dopiero magę ją zabrac 6 października. Wynika to nie z mojej winy. Ale jestem zdecydowana. Należy jej się dom. Prawdziwy dom.

Może ktoś wie jak dojechać do schroniska :?: :?:

mls

Post » Pon wrz 03, 2007 7:39

EVA2406 pisze:Biedny Pisiokotku, żebym byla bliżej to z przyjemnością pomoglabym przy tej pracy. Niestety trochę za daleko :( .
Proszę o nr. konta . Może czasem uda mi się podesłać choć małe sumki, żeby wszystkie chudziaki choć po troche mięska dostały. Pozdrowienia od rozrabiaki Karolka

Oj, Pani Ewuniu, przydałaby się Pani :D. Już mi się od wczorajszego wieczora w głowie lasuje jak to zrobić, żeby każdemu chudziakowi dać troszeczkę, żeby żadnej bidy nie pominąć. Żeby te wystraszone biedaki-chudziaki, co to się nie potrafią dopchać do miski też podjadły to muszę je "wystawiać" pojedynczo do przedsionka i pilnoważ czy jedzą. Na więcej rąk byłoby szybciej i sprawniej, ale na pewno jakoś pójdzie :D

p.s. a ja się aktualnych zdjęć Karolka nie mogę doczekać od ładnych kilku tygodni :wink:

pisiokot

Post » Pon wrz 03, 2007 9:55

pisiokot pisze:Mój TŻ jak dzisiaj zobaczył tablicę to tak się rozpędził, że jutro kupuje dwie nowe i po południu przyjedzie powiesić. Na jednej byłby cd. ogłoszeń, a na trzeciej właśnie takie informacje różne.

Ania, tak sobie myślę, te ogłoszenia adopcyjne będa się zmieniać (mam nadzieję :roll: ) więc karteczki nie powinny się zdążyć zniszczyć, ale ta "wyprawka" dobrze żeby była na stałe. A to znaczy, że będzie się kurzyć i brudzić... Ja mam w domu taką tablicę pod szkłem... ja wiem, jakies 90 na 60 cm pewnie... może nie za wielka no i trzeba by wywiercić dziurę pod kołek rozporowy, bo to szkło dość ciężkie - nie wiem, czy p. dyr. się zgodzi... zapytaj może...
estetycznie się tam napisze co i jak, żeby ładnie było - mogę to zrobić, byleście nie kazały mi rysować, bo nie umiem :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon wrz 03, 2007 16:14

Georg-inia pisze:
pisiokot pisze:Mój TŻ jak dzisiaj zobaczył tablicę to tak się rozpędził, że jutro kupuje dwie nowe i po południu przyjedzie powiesić. Na jednej byłby cd. ogłoszeń, a na trzeciej właśnie takie informacje różne.

Ania, tak sobie myślę, te ogłoszenia adopcyjne będa się zmieniać (mam nadzieję :roll: ) więc karteczki nie powinny się zdążyć zniszczyć, ale ta "wyprawka" dobrze żeby była na stałe. A to znaczy, że będzie się kurzyć i brudzić... Ja mam w domu taką tablicę pod szkłem... ja wiem, jakies 90 na 60 cm pewnie... może nie za wielka no i trzeba by wywiercić dziurę pod kołek rozporowy, bo to szkło dość ciężkie - nie wiem, czy p. dyr. się zgodzi... zapytaj może...
estetycznie się tam napisze co i jak, żeby ładnie było - mogę to zrobić, byleście nie kazały mi rysować, bo nie umiem :oops:

a ja umiem i lubię, to co Inga? Bierzemy się do roboty?
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon wrz 03, 2007 16:19

Byłam w schronisku i widziałam Klementynkę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: W październiku będzie już u mnie w domku i będzie miała duuuuużo miłości i ciepełka i Kirunie do zabawy :D

mls

Post » Pon wrz 03, 2007 16:54

Aniu Pisiokot jakie wieści ze schroniska?

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon wrz 03, 2007 17:05

mls pisze:Byłam w schronisku i widziałam Klementynkę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: W październiku będzie już u mnie w domku i będzie miała duuuuużo miłości i ciepełka i Kirunie do zabawy :D

Bardzo sie cieszę;)
A oto Sidney, Pola i Marilyn na allegro:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=240646750
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=240655584
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=240652451
Obrazek

magicmada

[poprzednia][następna]