(Zosia - Ty nie daj po sobie wcale poznać, że pomysły Ci się podobają, to może jeszcze coś utargujemy
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.my wiele rzeczy robimy razem, to czemu by nie?skaskaNH pisze:Czyzbyscie planowali wspolne zejście?ziemowit pisze:a czy przy dwuosobowej trumience są zniżki?
(Zosia - Ty nie daj po sobie wcale poznać, że pomysły Ci się podobają, to może jeszcze coś utargujemy)
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.varia pisze:dakota pisze:muszę przemyśleć tytuł
To potrwa.

dakota pisze:varia pisze:dakota pisze:muszę przemyśleć tytuł
To potrwa.
do wieczora się wyrobię![]()
chyba
varia pisze:dakota pisze:varia pisze:dakota pisze:muszę przemyśleć tytuł
To potrwa.
chyba
Parafinkę?

dakota pisze:varia pisze:dakota pisze:varia pisze:dakota pisze:muszę przemyśleć tytuł
To potrwa.
chyba
Parafinkę?
tytuły wychodzą ze mnie inną stroną

dakota pisze:varia pisze:dakota pisze:varia pisze:dakota pisze:muszę przemyśleć tytuł
To potrwa.
chyba
Parafinkę?
varia pisze:dakota pisze:varia pisze:dakota pisze:varia pisze:dakota pisze:muszę przemyśleć tytuł
To potrwa.
chyba
Parafinkę?
Zasadniczo?

dakota pisze:Na żądanie mogę obmierzyć i przeliczyć strony, żeby pasowały do półki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości