wysłałam priv do Myszy żeby podała Ci dane do wpłaty, ja poproszę adres do wysyłki

Moderator: Moderatorzy
ania_ pisze:mam chyba,, ohydną siłe" levisa
bo to cześc trylogii prawda?
zginęła mi pierwsza część , mam 2 i 3... więc jeśli na kocie cele to bym poszukała jeśli aktualne,,,,,
pamietam ze ksiażkę czytałam tylko raz i jest w stanie idealnym
Georg-inia pisze:Jana pisze:Georg-inia pisze:mogę się przyłączyć?książka co prawda do zdobycia na allegro, ale wolę wpłacić na futrzaki, a może komuś właśnie zalega...
szukam "Pierścionka Pani Izabeli" H. Januszewskiej
Widziałam na bazarku osiedlowym, mogę sprawdzić w niedzielę i w razie czego kupić - chcesz?
pewnie
Rennatta pisze:Szukam następujących filmów(na dvd lub vcd):
3) Amerykański horror/thiller,który wszedł do kin jakieś 3-3,5 roku temu(mniej więcej).
Nie pamiętam kto grał. Na skutek ulewnego deszczu w motelu zbiera się grupka przypadkowych,gdzieś podróżujących ludzi-wszystkich łączy ta sama data urodzenia -po kolei wszyscy giną w tajemniczy sposób-zostaje tylko jedna dziewczyna,która pracowała kiedyś w erotycznych kluba,bodajże w Las Vegas lub Los Angeles.Tylko ona się ratuje,ale gdy już dociera na miejsce i zajmuje się ogrodem ona też zostaje zabita-tak kończy się film.
Kto mi pomoże???
Liwia_ pisze:Rennatta pisze:Szukam następujących filmów(na dvd lub vcd):
3) Amerykański horror/thiller,który wszedł do kin jakieś 3-3,5 roku temu(mniej więcej).
Nie pamiętam kto grał. Na skutek ulewnego deszczu w motelu zbiera się grupka przypadkowych,gdzieś podróżujących ludzi-wszystkich łączy ta sama data urodzenia -po kolei wszyscy giną w tajemniczy sposób-zostaje tylko jedna dziewczyna,która pracowała kiedyś w erotycznych kluba,bodajże w Las Vegas lub Los Angeles.Tylko ona się ratuje,ale gdy już dociera na miejsce i zajmuje się ogrodem ona też zostaje zabita-tak kończy się film.
Kto mi pomoże???
Ten film to "Identity" - "Tozsamosc" - bardzo dobry zresztaMam go na vcd i chetnie sie podziele
lawenda99 pisze:Tadam tadam, mircea wygrała Firebirds?
wysłałam priv do Myszy żeby podała Ci dane do wpłaty, ja poproszę adres do wysyłki
Liwia_ pisze:Nie wiem - 15 zlotych za "Tozsamosc" bedzie ok?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości