Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Wredne, wredne i jeszcze nie mozna sie polapac o co im chodzi
skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:
a Ty Skaska uważaj, żebyś zamiast namiotle, na skrzydłach anielskich nie odleciała, Mój Ty Aniele :mrgreen: [/b]
, już wycieram...
Ze niby, przepraszam, co Cie tak rozbawilo?![]()
![]()
Uwazaj, bo jeszcze przylece i osobiscie mi to wyjasniszJ
Już okienko otwieram, pierwsze piętro, jakby co. Femka już była, możecie sobie rączki podać widzę
.
No to otwieram, to jedno piwo
Dla mnie otwierasz? Przekupic mnie chcesz?
I jak po wizycie Femki? Cala i zdrowa?
skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:
a Ty Skaska uważaj, żebyś zamiast namiotle, na skrzydłach anielskich nie odleciała, Mój Ty Aniele :mrgreen: [/b]
, już wycieram...
![]()
Już okienko otwieram, pierwsze piętro, jakby co. Femka już była, możecie sobie rączki podać widzę
.
Femka pisze:skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:
, już wycieram...
![]()
.
Femka cała i zdrowa, ale zawdzięcza to tylko swojemu niezwykłemu refleksowi: Marcelibu w ostatniej chwili okienko zamknęła
Marcelibu pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:
, już wycieram...
![]()
.
Femka cała i zdrowa, ale zawdzięcza to tylko swojemu niezwykłemu refleksowi: Marcelibu w ostatniej chwili okienko zamknęła
Ale to była pomyłka. Zaraz potem otworzyłam przecież. Krew z twarzy obmyłyśmy, wszystko skończyło się dobrze. Femciu, przeciez wiesz, że ja niechcący... ja Ciebie nigdy bym tak ...
Femka pisze:skaskaNH pisze:
Marcelibu pisze:Mary ma rację. Trzeba wrócić do normalnych, poważnych postów. Nikt nie wie, o co chodzi. I ja sobie kotka głodnego narysuję, żeby o kotkach było dobrze
?
.
![]()
![]()
Maria Lewowska pisze:Słuchajcie, mam poważny problem: w mojej okolicy od x czasu nie ma Gingera cynamonowego. Osoba, która mi wskaże miejsce, gdzie rzeczone piwo jest do kupienia, uzyska ode mnie wybaczenie nawet najgłupszych tekstów
skaskaNH pisze:Maria Lewowska pisze:Słuchajcie, mam poważny problem: w mojej okolicy od x czasu nie ma Gingera cynamonowego. Osoba, która mi wskaże miejsce, gdzie rzeczone piwo jest do kupienia, uzyska ode mnie wybaczenie nawet najgłupszych tekstów
A jesli wskaze ci sklep w Kraku, to sie załapie na wybaczenie?![]()
Femka pisze:skaskaNH pisze:Maria Lewowska pisze:Słuchajcie, mam poważny problem: w mojej okolicy od x czasu nie ma Gingera cynamonowego. Osoba, która mi wskaże miejsce, gdzie rzeczone piwo jest do kupienia, uzyska ode mnie wybaczenie nawet najgłupszych tekstów
dla Ciebie ŻADNEGO wybaczenia nie będzie, choćbyś wskazała całą hurtownię albo producenta
skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Maria Lewowska pisze:Słuchajcie, mam poważny problem: w mojej okolicy od x czasu nie ma Gingera cynamonowego. Osoba, która mi wskaże miejsce, gdzie rzeczone piwo jest do kupienia, uzyska ode mnie wybaczenie nawet najgłupszych tekstów
dla Ciebie ŻADNEGO wybaczenia nie będzie, choćbyś wskazała całą hurtownię albo producenta
Czy ktos mi wytlumaczy, skad sie w niektorych ludziach tyle jadu bierze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 16 gości