Wątek Azorka i Reszty III czyli Kłólik po trzykroć :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 31, 2007 16:49

Drahma pisze:Tia, chłopczysko 100% i chyba ma już domek, tylko narazie ciiiichooo chyba pierwszy raz udało mi sie coś upchnąć na pniu :lol: :wink:

Tomkowi?? :lol:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pt sie 31, 2007 18:40

Ja też miałam sliczną ozdobę z łapek na ścianie łączącej ciemną łazienkę z kuchnią, przez której okienko Mruczuś wychodził na wolność.

Jeśli w galerii Choculi widzisz brak odnośników tzn. że mnie dalej nie ma na forum mimo że jestem zalogowana.

Jak się wszyscy czujecie? - Wy, Azik, Wegunia?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt sie 31, 2007 19:03

Ewuś, czujemy się względnie :) , jestem tak zmęczona remontem że nie mam siły podnieść rąk, o nogach nawet nie wspomnę ;).
Azik trochę charczy ale nie jest tragicznie, Wegunia nadal nie chce nic jeść :(, znowu wróciła do wagi 2,20 kg :(, Kłopunia przyjmuje małe porcje i nawet dzisiaj zaczęła się bawić.... tfu, tfu odpukać, może depresja tym razem nie przyjdzie :ok:
Jedno pomieszczenie w sumie gotowe, zmienione nawet kontakty i gniazdka :), był dzisiaj pan elektryk ( kociarz :) ) i pozakładał wszystko za mikroskopijną kwotę :dance: i jeszcze Azika dopieścił :).
Obrazek

gattara

Post » Pt sie 31, 2007 19:12

Dawno nie było zdjęć... aparacik mam na kilka dni ale nie mam siły robić zdjęć :(, tyle "wymęczyłam" :

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek

gattara

Post » Pt sie 31, 2007 19:27

Widać, że kociaste wymęczone remontem. Patrzą tęsknym wzrokiem za czasami bez szaleństw :wink:.
Azik ma coraz więcej fanów.
Buziaczki dla Weguni. Oj troszkę głodówki przydało by sie Pysi. Ostatnio ma apetyt za 4 koty.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pt sie 31, 2007 19:55

gattarko, wpuśc kociaste na czas malowania na pokoje bedziesz miala szylkretki :lol: w chodliwych kolorach :wink: U mnie byly wypuszczone, zostaly zielone wasy na pamiatke :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt sie 31, 2007 19:56

gattara pisze:Dawno nie było zdjęć... aparacik mam na kilka dni ale nie mam siły robić zdjęć :(, tyle "wymęczyłam" :

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Piekne!!! :1luvu: wszystkie

moś

Post » Pt sie 31, 2007 21:19

Melduje się późno! :oops:
Wgunia chyba to Wegunia :roll: ma piękne oczy :love: :love: :love: :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pt sie 31, 2007 21:20

Cudne koty :)
Ale Wega ma śliczne oczy :love:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Pt sie 31, 2007 21:24

gattara pisze:Obrazek

Jaka boska mina. :lol:

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Sob wrz 01, 2007 6:36

Dzięki Dziewczyny :)
Wegunia ma wszystko śliczne :love:, w końu to moje Dymne Słoneczko :lol:

Varia, Falka to królowa takich min :), waży trzy kilo ale zachowuje się jak pyzaty zapaśnik 8)

Tutaj prezentacja kolorku na ścianach w przedpokoju :)

Obrazek

To chyba największe pomieszczenie w domu więc było tego malowania 8O
Obrazek

gattara

Post » Sob wrz 01, 2007 11:02

Kolorek superaśny, koty na fotach faktycznie znudzone.
A Pan elektryk nie chciał zostać dłużej (wiesz jeszcze jedna para rąk do pieszczenia Azorka to chyba zawsze mile widziana :lol: :wink: )
A Stefan dzisiaj rano został zabrany, nie przez Tomka (ale Tomek chyba będzie go doglądał) tylko przez moją koleżankę z Zabajki. Teraz Stefcio jest kot pełną gębą cały klub jego i oczywiście własna Duża, z którą sie dzieli z taką koleżanką w czarnym fraku, jak będe w poniedziałek w klubie to zdam relację jak Stefo. :D

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Sob wrz 01, 2007 13:09

To kolor odważny :wink:.
Ale ładnie wygląda.
U nas Aga ma w pokoju tez bardziej nasycony kolor - złamany pomarańcz i super to wygląda z meblami koloru wiśnia i sofa w kolorze kiwi.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Sob wrz 01, 2007 13:29

Gattarko, bardzo ladny kolorek, uwielbiam pomaranczowe odcienie.Mamy taka kanape, fotel i zaslony i zyrandol w pokoju.Do tego zielone sciany.
jak bedziesz miala chwile to zajrzyj do plaskatych- masz z dzis dedykacje 8)

moś

Post » Sob wrz 01, 2007 13:39

Drahma pisze:Kolorek superaśny, koty na fotach faktycznie znudzone.
A Pan elektryk nie chciał zostać dłużej (wiesz jeszcze jedna para rąk do pieszczenia Azorka to chyba zawsze mile widziana :lol: :wink: )
A Stefan dzisiaj rano został zabrany, nie przez Tomka (ale Tomek chyba będzie go doglądał) tylko przez moją koleżankę z Zabajki. Teraz Stefcio jest kot pełną gębą cały klub jego i oczywiście własna Duża, z którą sie dzieli z taką koleżanką w czarnym fraku, jak będe w poniedziałek w klubie to zdam relację jak Stefo. :D

Pan elektryk to ojciec szkolnej koleżanki mojej siostry :lol: , zresztą ma w domu footrzaki do pieszczenia ;).

Czyli jednym słowem przysporzyłaś Tomkowi kolejnego pacjenta ;), oby jak najrzadziej musiał go oglądać :lol:

Aga86 pisze:To kolor odważny :wink:.
Ale ładnie wygląda.
U nas Aga ma w pokoju tez bardziej nasycony kolor - złamany pomarańcz i super to wygląda z meblami koloru wiśnia i sofa w kolorze kiwi.

Lubię odważne i nasycone kolory, jak juz dojdę do malowania "salonu" :P to zamarzył mi się taki piękny szczypiorkowy jak u Mosia :)

moś pisze:Gattarko, bardzo ladny kolorek, uwielbiam pomaranczowe odcienie.Mamy taka kanape, fotel i zaslony i zyrandol w pokoju.Do tego zielone sciany.
jak bedziesz miala chwile to zajrzyj do plaskatych- masz z dzis dedykacje 8)

A właśnie :), u Ciebie ten szczypiorkowy to był mieszany specjalnie czy gotowy kolor???

Widziałam dedykację :), przepiękny Budyś mój :love:
Obrazek

gattara

[poprzednia][następna]