Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maria Lewowska pisze:Ada, czemu pozwoliłaś Kropci na oglądanie Garfielda??? Przecież ona go małpuje ucząc psa tańców
ewung pisze:ja próbowałam odwyku... poszło nieźle - czas zajrzenia na forum udało mi sie przesunąć jednego dnia o kilka godzin
Maria Lewowska pisze:Ada, czemu pozwoliłaś Kropci na oglądanie Garfielda??? Przecież ona go małpuje ucząc psa tańców
Adrianapl pisze:Maria Lewowska pisze:Ada, czemu pozwoliłaś Kropci na oglądanie Garfielda??? Przecież ona go małpuje ucząc psa tańców
Kropka musiala sobie sama wlaczyc... ja jej nie pozwalam gapic sie w telewizor...
Femka pisze:Adrianapl pisze:Maria Lewowska pisze:Ada, czemu pozwoliłaś Kropci na oglądanie Garfielda??? Przecież ona go małpuje ucząc psa tańców
Kropka musiala sobie sama wlaczyc... ja jej nie pozwalam gapic sie w telewizor...
ze względu na niewychowawcze treści?
Adrianapl pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:Maria Lewowska pisze:Ada, czemu pozwoliłaś Kropci na oglądanie Garfielda??? Przecież ona go małpuje ucząc psa tańców
nie- od tego sie oczy psuja![]()
wystarczy slepawa Duza w domu (mimo, ze w telewizor sie nie gapila) zwierzaki maja miec sprawne oczy
![]()
Femka pisze:Adrianapl pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:Maria Lewowska pisze:Ada, czemu pozwoliłaś Kropci na oglądanie Garfielda??? Przecież ona go małpuje ucząc psa tańców
wystarczy slepawa Duza w domu (mimo, ze w telewizor sie nie gapila) zwierzaki maja miec sprawne oczy
![]()
Sikipi i Kropka prowadzają Cię po mieszkaniu?
Adrianapl pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:Maria Lewowska pisze:Ada, czemu pozwoliłaś Kropci na oglądanie Garfielda??? Przecież ona go małpuje ucząc psa tańców
![]()
nie- po prostu uciekaja, zebym sie o nich nie potknela![]()
a tak powaznie to ciagle mam okulary na nosie![]()
Femka pisze:Adrianapl pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:Maria Lewowska pisze:Ada, czemu pozwoliłaś Kropci na oglądanie Garfielda??? Przecież ona go małpuje ucząc psa tańców
![]()
nie- po prostu uciekaja, zebym sie o nich nie potknela![]()
a tak powaznie to ciagle mam okulary na nosie![]()
czy ta informacja ma nas jakoś szczególnie zszokować?znam przyjamniej kilkaset osób, które chodzą zawsze w okularach
moja przyjaciółka to nawet bez piksów niewidzi godziny na wielkim zegarze ściennym. Kiedyś postanowiła kupić sobie szkła kontaktowe. I pewnego wieczora zapomniała ich zdjąć. Na drugi dzień obudziła się do pracy, patrzy na zegar, 6.00. Spokojnie wstała i dopiero w kibelku do niej dotarło, jakim cudem zobaczyła tę godzinę. Z gaciami przy kolanach leciała sprawdzić, co się stało, bo łba jej tak odrazu nie przyszło, że o szkłach zapomniała
Myślała, że cudowne ozdrowienie
Adrianapl pisze:ja dzis wybieram sie kupic pierwsze w zyciu soczewki- ciekawe, jak swiat w takim wydaniu wyglada :wink:
Georg-inia pisze:Adrianapl pisze:ja dzis wybieram sie kupic pierwsze w zyciu soczewki- ciekawe, jak swiat w takim wydaniu wyglada :wink:
świat jak świat, byle Kropka pozostała Kropką, a Skipi dalej wyglądał jak pognieciony żelek, bo nie poznasz własnych zwierzaczków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka, Paula05 i 67 gości