ZNALEZIONa kotka szuka dawnego lub NOWEGO domu !!! PILNE !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 27, 2007 17:18 ZNALEZIONa kotka szuka dawnego lub NOWEGO domu !!! PILNE !!!

W nocy z dnia 26/27 08 na skrzyzowaniu ulic KARMELICKA i LEWARTOWSKIEGO (muranów) znaleziono KOTke .Wyglada na mniej niz 4 miechy.
Podbiegła do naszej grupy 4os. i 6psów bez zadnych oporów. 8O

Jest przyjaznie nastawiona do człowieka u Weta rozłożyła sie wygodnie na stoliczku i czuła sie niczym u siebie w domu. :)

Ma pchełkii i to dosc sporo ale juz została odpchlona i odrobaczona.
Poza tym jest zdrowa- oczka i nosek sa czysciutkie w uszkach swierzbika brak -jednym słowem -miodzio :D

Na razie jeszcze przez 48 h ma siedizec odizolowana w kontenerku (zeby kochane pchełki nie przewedrowały na moje stworzenia) - pobyt w nim znosi dzielnie ,z godnosica i niewiarygodnym spokojem :D

Kotka moze zostać u mnie do 10 wrzesnia

Pilnie prosze o POMOC gdyz nie moge jej zatrzymac a szkoda byłoby gdyby trafiła na paluch

Obrazek

Obrazek
Viv & Raja & Nala(TM) & Wiki & Sid & Kali

Vivian

Od: Wto lis 07, 2006 21:54

Post » Czw sie 30, 2007 20:33

Kotka bardzo łądnie sie zaklimatyzowała - wchodzi w kazdy kat - jest bawrdzo ale to bardzo zwinna

wie co to kuweta

Bez problemów dogaduje sie w kotem ,psami( i małymi i dużymi) i szczurem(jego nawet nie zauwaza 8O ) - wiec nie ma problemu jakby poszła do jakiegos zazwierzonego domu :)

ku mojemu zdziwieniu dała obciac sobie pazury - wogole nie protestowała tylko lezała grzecznie i mruczała

wrzucam linczek z jej filmikiem :)

http://www.youtube.com/watch?v=STqW9gv3nJw

Vivian

Post » Pt sie 31, 2007 8:39

wrzuć ją na allegro, tu na adopcyjną, podkreśl w ogłoszeniu dogadywanie się z psami i do kiedy musi znaleźć dom
śliczna jest, do 10 września się na pewno uda :)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto wrz 04, 2007 0:09

Mysza thx za info :) ledwo co zamiesciłam ogłoszeie a juz musiałam je usunąć ----GNOJEC znalazł NOWy DOMEK :D

Vivian