Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:DLACZEGO NIE BYŁO POBUDKI :?: - grzecznie pytam... (i tak do pracy zaspałam, znowu...)
Marcelibu pisze:DLACZEGO NIE BYŁO POBUDKI :?: - grzecznie pytam... (i tak do pracy zaspałam, znowu...)
kalair pisze:Marcelibu pisze:DLACZEGO NIE BYŁO POBUDKI :?: - grzecznie pytam... (i tak do pracy zaspałam, znowu...)
Jak nie było?! A to BARDZO głośne krzyczące dzieńdobry z pięcioma wykrzyknikami, to co?!.. A wogóle u nas piękne słońce i...............9'C
kalair pisze:Marcelibu pisze:DLACZEGO NIE BYŁO POBUDKI :?: - grzecznie pytam... (i tak do pracy zaspałam, znowu...)
Jak nie było?! A to BARDZO głośne krzyczące dzieńdobry z pięcioma wykrzyknikami, to co?!.. A wogóle u nas piękne słońce i...............9'C
skaskaNH pisze:Zimno macie - mowicie? Descyk pada?![]()
Hyhyhy
skaskaNH pisze:Zimno macie - mowicie? Descyk pada?![]()
Hyhyhy
Benni pisze:A tak w ogóle i na temat to proszę o włączenie mnie do klubu Dużych terroryzowanych przez milusińskich. Dałam im dzisiaj na kolację puszkę Leonardo - odeszły od misek obrażone. Jak śmiałam dać im takie g....
skaskaNH pisze:ewa74 pisze:skaskaNH pisze:Zimno macie - mowicie? Descyk pada?![]()
Hyhyhy
Paszła won!![]()
![]()
A zara se pojdeTak cieplo, slonecznie, ze az szkoda w domu siedziec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 31 gości