Skarabeuszek czyli Lusia - w nowym domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 29, 2007 19:09

No pięknie :roll:
Jak dobrze, że MAlwina nie zmieniła zdania, dzięki Ci wspaniała dziewczyno!
Swoją drogą, to musimy w schronie chyba same poweryfikowac płeć, bo to już kolejna pomyłka.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro sie 29, 2007 19:29

No :D W sobotę koty ogonki w górę :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro sie 29, 2007 19:37

Uuuuuuf Malwinko!no wiesz,w zyciu roznie to bywa :twisted: ,choc od razu sie wytlumacze,ze wcale Ci nie podejrzewalam o zmiane decyzji...czyli uciekam robic porzadki :lol: i czekam jutro na Was :P ...no i prosze na pw-a o numer telefonu 8) a na razie uciekam 8)

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Śro sie 29, 2007 20:45

Obrazek
he?
hehe
hehehe :lol:

rozumiem u hien mozna sie pomylic [kiedys myslano, ze hieny sa obojnakami, poniewaz panie hieny maja... łechtaczkę wygladajaca zupelnie jak penis u panow hien], albo u malych kotow nie poznac, ale u duzych?

I jak bedzie kota zwana? Skarabeuszka troche przydlugo, moze Skarabea? :D

varulv

Od: Wto lip 10, 2007 23:18

Post » Śro sie 29, 2007 20:52

haha :D

No ładnie to Quazek z przepiekną panią kocią będzie jechać, no no no, przynajmniej droga milej mu minie ;)

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Śro sie 29, 2007 21:07

Znając Quazka, to będzie wył takie serenady do Skarabeuszki :love: , że Wam uszy zwiędną :twisted: :lol:

CoolCaty

Post » Śro sie 29, 2007 21:22

malwina pisze:
Jutro rozpoczynam pakowanie.
I uważajta, warszawianki!
:mrgreen:

Najuprzejmiej przepraszam, że samą siebie cytuję, ale powiedzcie sami - jak to w tych okolicznościach wygląda?:oops:

Byś się wstydził/a (?) Skarabeuszku/ko (?) - robić w konia uczonych :ryk: wetów, dziewczyny, które na uszach stawały dla Ciebie, no i na koniec mnie. Niech ja Cię wezmę w swoje łapy - zemsta jest słodka. :twisted:
Po paru latach jakie od dnia stworzenia przeszły, dziś już jasno widać, że Panu Bogu poza kotami nic się do końca nie udało. Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata łącznie z psami jest wadliwa. Taki jest obiektywny stan rzeczy i daremnie jest i nie należy się nań uskarżać
J. Pilch

malwina

Od: Sob lut 18, 2006 19:40

Post » Śro sie 29, 2007 21:51

malwina pisze:
malwina pisze:
Jutro rozpoczynam pakowanie.
I uważajta, warszawianki!
:mrgreen:

Najuprzejmiej przepraszam, że samą siebie cytuję, ale powiedzcie sami - jak to w tych okolicznościach wygląda?:oops:

Byś się wstydził/a (?) Skarabeuszku/ko (?) - robić w konia uczonych :ryk: wetów, dziewczyny, które na uszach stawały dla Ciebie, no i na koniec mnie. Niech ja Cię wezmę w swoje łapy - zemsta jest słodka. :twisted:

Lo maaaatko,to juz lepiej mnie wez w swoje lapki,mam wieksze szanse sie ''nie dac''...i jakos sie bronic pazurkami :wink:

elfrida

Post » Śro sie 29, 2007 22:58

Nieważna płeć :!: ważne uczucia :twisted: :twisted: :twisted:
hahahahahahahahahahahahahhhhhhhhh..........
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Czw sie 30, 2007 5:45

elfrida pisze:Lo maaaatko,to juz lepiej mnie wez w swoje lapki,mam wieksze szanse sie ''nie dac''...i jakos sie bronic pazurkami :wink:

Elfrida jak matka gotowa własną piersią osłonić nieszczęsną kotę - bądź spokojna, miałam na myśli tylko sterylkę, która jej nie ominie, więcej nic jej nie zamierzam robić. :mrgreen:

graszka_gn pisze:Nieważna płeć :!: ważne uczucia :twisted: :twisted: :twisted:

Będzie miała uczuć pod dostatkiem, słodka pannica :D, a tak nawiasem to pierwszy się na niej poznał mój tż - jak mu pokazałam zdjęcia, od razu było: - to kot? a wygląda jak kotka, taką ma zgrabniutką małą główkę
No, w tej sytuacji zyskał parę punktów nade mną w rankingu kociolubstwa :twisted:

edit: za pół godziny wychodzę, jadę na Ursynów i do Łodzi - Skarabetko - jadę po ciebie :love:, elfrido jakby co to dzwoń.
Do zobaczenia
Po paru latach jakie od dnia stworzenia przeszły, dziś już jasno widać, że Panu Bogu poza kotami nic się do końca nie udało. Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata łącznie z psami jest wadliwa. Taki jest obiektywny stan rzeczy i daremnie jest i nie należy się nań uskarżać
J. Pilch

malwina

Od: Sob lut 18, 2006 19:40

Post » Czw sie 30, 2007 14:19

No to cala ekipa razem ze Skarabeuszka pojechala do CoolCaty po Kwaska i siooo w droge powrotna :lol: .Mala byla zestresowana ale juz niedlugo bedzie pewnie z wielkim zaciekawieniem zwiedzac i poznawac nowe wlosci...Teraz to juz tylko z gorki bedzie :P
Trzymaj sie Slicznosci :ok:

elfrida

Post » Czw sie 30, 2007 14:25

Po pierwszy napadzie śmiechu naszły mnie mniej wesołe refleksje. No bo jeśli są nagminnie takie pomyłki w ocenie zwierzaka, to co dopiero z innymi diagnozami ? :strach: Przypomniał mi się szybciutko zamknięty wątek persa, który w ten sposób stracił życie :cry:

A dla Skarbki i Malwinki z TZtem: Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Czw sie 30, 2007 17:10

elfrida pisze:Mala byla zestresowana ale juz niedlugo bedzie pewnie z wielkim zaciekawieniem zwiedzac i poznawac nowe wlosci...

To czekamy niecierpliwie na wieści :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Czw sie 30, 2007 17:16

Malwina to nawet do mnie nie weszła na górę. Odmówiła kategorycznie zostawienia swojego koteczka choćby na chwilę :lol:

CoolCaty

Post » Czw sie 30, 2007 17:17

wiemy już, że Quazi wyśpiewuje tak namiętnie, że i Skarabeuszka sie przyłączyła :D czekamy na wieści juz z domku :D
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]