Ania_ dziękuję za aukcję.
Ważniejsze wiadomości aktualne.
Pedro został wczoraj drugi raz zaszczepiony, więc nadaje się do adopcji. Niestety stawy w dwóch łapkach są przerośnięte. Możliwe, że wyrówna się to z wiekiem, ale może też dojść do jeszcze większych zmian.
Diana znowu ma napad bulimii, ale znacznie łagodniejszy niż poprzednie. Nie mam pojęcia, dlaczego odstawia takie numery. Musiałam ze względu na nią kupić Calo-Pet, bo akurat już się skończył.
Cosiek cały czas ma ropę w nosie. Dzisiaj zostanie pobrana próbka i będę czekała na wyniki wymazu.
Frodo zaczyna się panoszyć. Jego ulubionym zajęciem jest napadanie na koty wychodzących z krytych kuwet. Dzisiaj nad ranem napadł na Gizmo, który ze strachu aż się posiusiał. Frodo nie lubi kociąt. Nie mogę zostawiać otwartej klatki, bo zaraz się do niej ładuje i znaczy. Ciekawe, że obsikuje tylko klatkę maluchów i to od wewnątrz. Muszę jak najszybciej pozbawić Frodo jąder.
W środę z powodu alergii dziecka wrócą do mnie Pepa i Piko. Ich rodzeństwo zmarło na FIP, więc jest duże ryzyko, że i u nich stres może uaktywnić chorobę.