Cztery krasnale spod TIR-a już w swoich domkach :).

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 27, 2007 17:54

Niniejszym ogłaszam, że wszystkie cztery krasnalki spod Tira są już w swoich domkach i to nawet całkiem niezłych :lol:.

Marysia i Koszałek, które pierwsze nas opuściły, mieszkają już ponad dwa tygodnie na osiedlu Batorego, u mojej koleżanki ze studiów, jej męża i ich córeczki Weroniki, czują się na chwilę obecną świetnie, co naocznie stwierdziłam podczas ubiegłoczwartkowej u nich wizyty. Oby tak dalej.

Dziś mija tydzień, odkąd Sierotek alias Bąbelek zamieszkał u świetnej dziewczyny i jej przesympatycznego męża w podpoznańskich Koziegłowach, jako towarzysz zabaw trzyletniego krówka Hultaja - zgodnie z zasadą - co dwie krówki to nie jedna. Agatko - dziękujemy za wszystko, również za pyszną zapiekankę, o placku z wiśniami nie wspomnę!

Wczoraj opuścił nasze mieszkanie czarnuszek Opałek, po którego jego nowi opiekunowie (tak się dziwnie składa, że cudowna kuzynka powyżej wspomnianej Agaty i jej mąż :wink: ) przyjechali aż z Krakowa. Mały Opałeczek zamieszkał w towarzystwie dwóch nowych kocich siostrzyczek - na razie trwa etap wzajemnego poznawania się, ale myślę, że wszystko będzie dobrze. Kasiu i Jacku - oby wszystko u Was układało się pomyślnie, dziękuję, że przyjechaliście po Opałka mimo trudów podróży i że zdecydowaliście się dać mu dom, nie zrażając się pewnym małym opałkowym problemem.

Dziękuję wszystkim, którzy nas przez te wszystkie tygodnie wspierali mentalnie, moralnie, praktycznie i finansowo.

Mam nadzieję, że Krasnalki znalazły swoich ludzi już na zawsze.

:D

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Pon sie 27, 2007 20:39

Hough! I amen! :twisted:

Edit: hmmm...czy w słowie "hough" nie powinno gdzieś być w? :? Tylko nie mogę go sobie jakoś umiejscowić... :oops:
Ostatnio edytowano Pon sie 27, 2007 21:21 przez Mysia, łącznie edytowano 1 raz

Mysia

Od: Wto lip 06, 2004 20:19

Post » Pon sie 27, 2007 20:47

:D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto sie 28, 2007 15:33

Witam serdecznie :lol:

Droga Olgo to my serdecznie dziękujemy i bardzo się cieszymy,że mieliśmy możliwość się spotkać.Po stracie Paryska byłam bardzo bardzo smutna a tu proszę napotykam tylu wspaniałych ludzi i już ci Opałeczek w domku.Maluszek wypędził wszystkie smuteczki :cat3: Jest przeuroczym pełnym wigoru kociakiem.Nasza nowa znajomość napewno nie wygaśnie i jak tylko będziemy mieć możliwość będziemy męczyć :lol: zdjęciami dorastającego Opałka.Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego wszystkiego dobrego.Krakuski :D[/img]

Kejsi

Od: Czw sie 23, 2007 11:30

Post » Wto sie 28, 2007 17:24

Kejsi pisze:Witam serdecznie :lol:

Droga Olgo to my serdecznie dziękujemy i bardzo się cieszymy,że mieliśmy możliwość się spotkać.Po stracie Paryska byłam bardzo bardzo smutna a tu proszę napotykam tylu wspaniałych ludzi i już ci Opałeczek w domku.Maluszek wypędził wszystkie smuteczki :cat3: Jest przeuroczym pełnym wigoru kociakiem.Nasza nowa znajomość napewno nie wygaśnie i jak tylko będziemy mieć możliwość będziemy męczyć :lol: zdjęciami dorastającego Opałka.Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego wszystkiego dobrego.Krakuski :D[/img]

Witajcie Krakuski :D :1luvu:

Olinka

Post » Wto sie 28, 2007 17:42

.
Ostatnio edytowano Sob mar 31, 2012 22:18 przez Agatoniss, łącznie edytowano 1 raz
Agatoniss

Post » Wto sie 28, 2007 17:59

Dziękuję Olinko za wspaniałą opiekę :kitty:

url=http://upload.miau.pl/show.php?u=3/30101]Obrazek[/url] [/url]

Kejsi

Od: Czw sie 23, 2007 11:30

Post » Śro sie 29, 2007 20:14

Opałek zwany od dziś Kapryskiem pozdrawia cioteczki:

Obrazek

:lol: :lol: :lol:

I poprosimy zaraz o przeniesienie wątku na Koty, żeby nie zajmować miejsca na Kociarni - mam nadzieję, że nie zapeszymy.

Olinka

Post » Śro sie 29, 2007 20:17

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: niemozliwe zdjecie
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[poprzednia]