Wybieramy się do Ikei duza ta mysza? i na jakim dziale, Tomiczek w swoim króciutkim zyciu bawił się taką ośmiorniczką maleńką właśnie z Ikei ale tylko on.
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'
Piękne foty Myszka nie jest duża, raczej średnia mięciutka i kosztuje 5.99 jest na dziale ogrodniczym, tuż przed kasami u nas, tam gdzie legowiska dla zwierzaków...
Dzięki Iza, zapewne u nas też będzie w tym miejscu, a ja polecam do kotków ktore lubią zabawki właśnie tą pomarańczową ośmiornice ok 2 zł w dziale z zabawkami w Ikei taka maleńka, zazwyczaj w takich koszach są te maskotki.
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'
Oczywiscie tylko Iza pochwaliła Bułgarskie koty Punieczka znowu ma jakieś uczulenie a nasza wetka jest dopiero w czwartek brrr.
Punia dzisiaj zaczepiła Tośkę ta oczywiście niczego nie zrozumiała, Tosia to sierota, nie rozumie czulości od Puni i zabawy tez nie wyczuwa sierota, no.
Idę spać bo nikt nie zagląda
To już jutro wyruszamy wczesnie rano po nasze słoneczko, dzisiaj jeszcze ostatnie zakupy były, kupiliśmy trzeci transporterek ale już nie plastikowy tylko taki jak torba, fajny, szeleczki i miskę.
Nasze koty zupełnie nie świadome co ich jutro czeka Kicorku, juz zdjęcie oprawione teraz tylko na pocztę
Od wczoraj mieszka znami Gingers W czasie jazdy samochodem bardzo się skarzył ale jak wyjełam go z transporterka to się wtulił i zasnął.Straszny dzieciak z niego i bardzo nieśmiały kocurek.Oczywiście tak jak przypuszczałam staruszka Punia bardzo się ucieszyła zaczeła się popisywać ale maluch niestety na nią syczy Natomiast Tosia się bardzo boi i tez syczy oraz ucieka z podkulonym ogonem, dużo pracy przed nami Ginuś chyba bardzo tęskni za mamusią i rodzeństwem, bawi się i wtedy zapomina ale jak robi się śpiący to popłakuje i wtedy musi go ktoś przytulać bo inaczej nie zaśnie.Spał w nocy ze mną i Mikusiem i przespał całą noc nawet mruczał.Ładnie je i wszystko robi do kuwety tylko musiał być bardzo rozpieszczony przez swoją kocią mamusię
A oto Gingers:
TAk te Śliczności chce być tulone 24 godziny na dobę, zasypia tylko przy mnie a jak wychodzę to jest płacz i wchodzenie pod łóżko, no to nie wychodzę i wtedy kociątko jest szczęśliwe.