Rude "odczakirtowe" kociki ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 25, 2007 23:44

Witam,
Czakirto śledzę ten wątek od początku. Jesteś wspaniałą dziewczyną i masz dobrą rękę do adopcji. Ja wiem, że koty miałaś piękne i super zdjęcia, ale znalazłas domki w rekordowym czasie.
Ja niedawno przygarnęłam mamę z ( niestety już tylko) dwoma synkami. Dwa pozostałe gdzieś zginęły ( jeden pod samochodem :( , a drugi nie wiadomo). Koty są czarne. Jeden z kociaków ma tylko białe stringi, a drugi maleńką białą muszeczkę. Mama ma ok. 10 - 12 miesięcy i jest cała czarna. Kociaki mają ponad 3 miesiące. Wszystkie są piękne, wysmukłe, odrobaczone i zdrowe. Mama już po sterylce.
Czy w związku z tym, że ja nie bardzo znam się na umieszczaniu ogłoszeń i szukaniu dobrych domków, mogłabyś mi pomóc??? Sądząc po opisie mieszkamy po tej samej stronie Wisły.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Sob sie 25, 2007 23:59

Co to znaczy nieatrakcyjny---on jest CUDNY :)))

sabkis77

Od: Sob lip 21, 2007 13:57

Post » Sob sie 25, 2007 23:59

Eva damy rade! Będę mówić wszem i wobec, ze są koty po prawej stronie bajorka ;) Zobaczysz, że szybko znajdą się domki! :ok: :ok: :ok:

TYm bardziej, że czarne koty są najwspanialsze pod słońcem!

DAMY RADE!!!

A może masz jakieś zdjęcia maluchów i mamy??? Bardzo by pomogły!
Ostatnio edytowano Nie sie 26, 2007 0:05 przez czakirta, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

czakirta

Od: Sob sie 05, 2006 0:12

Post » Nie sie 26, 2007 0:03

sabkis77 pisze:Co to znaczy nieatrakcyjny---on jest CUDNY :)))

No chłopak jak najbardziej jest atrakcyjny i przystojny :lol:
Tylko jakośc tych zdjęć pozostawia wiele do życzenia ;)

Właśnie chodzi od jednego wujka do drugiego i do cioci, i tak w kółko, z prośbą o gruntowne wylizanie futerka ;) A moje koty robią to z przyjemnością :D :D :D Jejku jak on się do nich przytula... Chyba tęskni za rodzeństwem...
Obrazek

czakirta

Post » Nie sie 26, 2007 0:08

czakirta pisze:Eva damy rade! Będę mówić wszem i wobec, ze są koty po prawej stronie bajorka ;) Zobaczysz, że szybko znajdą się domki! :ok: :ok: :ok:

TYm bardziej, że czarne koty są najwspanialsze pod słońcem!

DAMY RADE!!!

A może masz jakieś zdjęcia maluchów i mamy??? Bardzo by pomogły!

Dzięki :) za błyskawiczną reakcję. Zdjęcia mam i jutro postaram się zrobić jeszcze kilka. Tylko jest problem: umiem je wysłac tylko na maila..... :oops:

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie sie 26, 2007 11:29

Dawaj na maila: czakirta@wp.pl :) Będziemy zamieszczać ;)
Obrazek

czakirta

Post » Nie sie 26, 2007 14:20

Twinky stał się całkowicie ucywilizowanym i domowym kotkiem. Przedee wszystkim jest bardzo grzeczny. Nie jest juz zamykany w klatce - klatka owszem jest, ale cały czas otwarta i maluszek chodzi tam tylko spać. Pięknie korzysta z kuwetki (nawet krytej), uwielbia inne koty (cały czas domaga się od nich pieszczot), na widok psa troszeczkę sztywnieje ;) ale generalnie nie ucieka, nie syczy... Ludzi wogóle się nie boi.

Sabkis będziesz miała super kotka.

Obrazek

Obrazek
Z tymczasową, kocią rodzinką :)
Obrazek

czakirta

Post » Nie sie 26, 2007 14:38

Jeżeli to czekanie mnie nie wykończy :(((

sabkis77

Od: Sob lip 21, 2007 13:57

Post » Nie sie 26, 2007 15:03

sabkis77 pisze:Jeżeli to czekanie mnie nie wykończy :(((

Jesli sabkis77 sie wykonczy tym czekaniem :wink: ....to ja sie z ogromną checią zglosze po Twinkiego...i nawet po niego osobiscie przyjade :D
Małgorzata
Obrazek

margherita

Od: Pon cze 25, 2007 18:17

[poprzednia]